Το φαβορί σύμφωνα με τους προπονητές του β΄ ομίλου της Α1

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2020

Πριν τους τελευταίους αγώνες κυπέλλου ρωτήσαμε τους προπονητές του δευτέρου ομίλου της Α1 της ΕΠΣΜ ποια ομάδα θεωρούν ότι θα κατακτήσει τον τίτλο στον όμιλο τους

1. Γιώργος Παπαδόπουλος (Αετός Βασιλικών): «Θα έλεγα τον Φοίνικα Πολίχνης»  

2. Γιάννης Μπαλασάς (Αναγέννηση Επανομής): «Θέλω να πιστεύω ότι η δική μας ομάδα θα πάρει την πρώτη θέση και στον άλλο όμιλο πιστεύω θα βγει πρώτος ο Ολυμπιακός Κυμίνων»  

3. Ζήσης Τσέκος (ΑΟ Καρδίας): «Στα χαρτιά μπορούμε να πούμε κάποιες ομάδες ότι είναι πιο δυνατές, άλλωστε καθρέπτης είναι το γήπεδο. Αν έλεγα μια ομάδα θα ήταν η Επανομή που την ξέρω από πέρσι και είναι καλή ομάδα»  

4. Κώστας Θωμαΐδης (Αχιλλέας Τριανδρίας): «Με βάση τις μεταγραφές η Αναγέννηση Επανομής είναι το φαβορί. Από κει και πέρα και ο Παύλος Μελάς και ο Φοίνικας θα διεκδικήσουν τον τίτλο αλλά καθρέπτης είναι το γήπεδο»  

5. Βασίλης Πασιόπουλος (Μαραθώνας): «Η Αναγέννηση Επανομής» 6. Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης (Παύλος Μελάς): «Φαβορί με βάση το ρόστερ είναι η Αναγέννηση Επανομής. Ο άλλος όμιλος είναι πολύ δυνατός»  

7. Γιάννης Ναλμπάντης (ΠΑΟΝΕ): «Κάποιες ομάδες έχουν ειδικό βάρος όπως η Επανομή και ο ΠΑΟΝΕ είναι μια ιστορική ομάδα. Όλες είναι κοντά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα»  

8. Βασίλης Δέλλιος (Ποσειδώνας Καλαμαριάς): «Το Πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα»  

9. Λάμπρος Ανδριόπουλος (Φοίνικας Πολίχνης): «Ο όμιλος μας έχει καλές ομάδες αλλά πιστεύω ο Φοίνικας θα τα καταφέρει και θα βγει πρώτος»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.