Το έξτρα κίνητρο που έχει ο Κίριλ για μεγάλες εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός19 Οκτωβρίου 2023

Σε διπλανό κείμενο διαβάζετε τις δηλώσεις που έκανε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ για να «απαντήσει» στην κριτική που δέχεται η εθνική ομάδα της Βουλγαρίας. Το κάνει ως οφείλει ως αρχηγός και αυτό δείχνει έναν χαρακτήρα που στα δύσκολα δεν κρύβεται. Όμως, η κριτική δεν σταματά εκεί, αλλά «αγγίζει» και τον ίδιο.

Χθες, για παράδειγμα, ο πρόεδρος της Σλάβια Σόφιας, Βέντσεσλαβ Στεφάνοφ, δημοσίως τον χαρακτήρισε ανεπαρκή για την επίθεση της εθνικής Βουλγαρίας και έκανε κριτική στον Σέρβο Ομοσπονδιακό Μλάντεν Κρίσταϊτς που επιμένει να τον. «Ο Ντέλεφ και ο Ντεσπόντοφ δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την επίθεση της Εθνικής. Οι λεγεωνάριοι πρέπει να κάνουν τη διαφορά, όπως κάποτε ο Στόιτσκοφ που ερχόταν από την Μπαρστελόνα, ο Κονσταντίνοφ από την Πόρτο και την Μπάγερν, ο Μπαλάκοφ από τη Στουτγάρδη ή ο Λέτσκοφ από το Αμβούργο. Ο Ντεσπόντοφ παίζει στην Ελλάδα και πάλι απ' ό,τι μαθαίνω δεν κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ».

Βαριά λόγια για τον πιο ποιοτικό παίκτη που διαθέτει αυτή την στιγμή το βουλγαρικό ποδόσφαιρο. Θα λέγαμε όμως και ένα έξτρα κίνητρο για τον 27χρονο άσο για να κάνει υψηλές πτήσεις με τον ΠΑΟΚ. Μέσω του Δικεφάλου μπορεί να δώσει απαντήσεις σε όλους όσοι τον αμφισβητούν και έχοντας όλοι γνώση του πώς διαχειρίζεται ο Λουτσέσκου τους χαρακτήρες των παικτών, είναι βέβαια πώς αυτές τις δηλώσεις θα τις «χρησιμοποιήσει» για να προκαλέσει έναν καλώς εννοούμενο θυμό στον Κίριλ.

Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος για να συνηθίσει τις υψηλές, σε σχέση με το βουλγαρικού Πρωτάθλημα, εντάσεις που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ. Όταν αυτό συμβεί με δεδομένη την ποιότητα που έχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όπως και οι συμπατριώτες θα δούνε αρκετά ωραία πράγματα αυτά για τα οποία τον έκαναν μία από τις πιο ακριβές αγορές στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.