Το έντονο στην ΕΕΑ: Τα μέλη εξώθησαν τον Τζουλάκη στην αυτοεξαίρεση

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

Μετά την απόφαση της αναβολής της εξέτασης του ΠΑΟΚ από την ΕΕΑ για την επόμενη Παρασκευή (9/12, 14:00) η είδηση της αυτοεξαίρεσης του προέδρου Νίκου Τζουλάκη επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Metropolis 95.5 και του Metrosport.gr που μετέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης περί απομόνωσης του από τα υπόλοιπα μέλη. Σήμερα αυτό το ρεπορτάζ συνεχίστηκε με το έντονο παρασκήνιο της μυστικής συνάντησης των μελών της ΕΕΑ που κράτησε 45 λεπτά.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης του προέδρου της επιτροπής, προκειμένου να το κάνει ο ίδιος αλλά σε πρώτη φάση δεν έδειχνε να το επιθυμεί για λόγους αξιοπρέπειας όπως έλεγε. Τελικά το έκανε για λόγους ευθιξίας. Το παρασκήνιο που μεταφέρθηκε μέσα από την εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95.5 είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Σύμφωνα με όσα είπε ο Κυριάκος Θωμαΐδης υπήρξε αρχικά ένα μέλος της ΕΕΑ το οποίο εκτιμά πολύ ο κ.Τζουλάκης, που του είπε ότι θα έπρεπε να αυτοπροστατευτεί. Εκείνος μάλιστα τον κοίταξε… περίεργα αλλά ακολούθησαν άλλα δύο μέλη που συμφώνησαν με αυτή τη θέση. «Αν δεν το κάνετε» του είπαν «θα μας φέρετε σε δύσκολη θέση, αφού ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει αίτημα εξαιρέσεως σας. Αν το κάνει πρέπει εμείς να αποφασίσουμε και αν κάνουμε λάθος απόφαση θα πάσχει και η απόφαση που θα βγάλει η επιτροπή».

Μετά την αυτοεξαίρεση του Νίκου Τζουλάκη, πρόεδρος στην εξέταση του ΠΑΟΚ θα είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΕΑ Χρήστος Κουμπής. Το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι αν το βούλευμα ήταν αμετάκλητο ή όχι όταν υπέγραψε το περιβόητο δελτίο Τύπου και σε αυτό θα κληθεί να αποφανθεί η επιτροπή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.