Το ένα χέρι, να νίψει το άλλο και τα δυό…

Αρις Νικολάκης28 Μαΐου 2023

Για το μαύρο – κι εφέτος – χάλι του ΠΑΟΚ ουδείς φταίει! Τούτο δε, από όσα κι ό, τι αντιληφθήκαμε,. Εάν κι εφ’ όσον ορθά αντιληφθήκαμε, μετά την πρώτη (,,,πάνω σε στάχτες αντί σε δάφνες) σύσκεψη της ΠΑΕ. Δεν βρέθηκε, κατά όπως μάθαμε, ένα από τα συμμετέχοντα πρόσωπα, να σηκώσει το χέρι του. Και να πει: «Φταίω εγώ»!

Αναζητείται… Αποφεύγουμε, βλέπετε, το «Καταζητείται»! Και δε θα μπορούσε βέβαια, αυτός να ήταν ο Γιώργης Σαββίδης; Θα μπορούσε; Φυσικά, όχι! Φυσικά και φέρει ευθύνη η Οικογένεια Σαββίδη. Για την επιλογή και την εμπιστοσύνη της σε πρόσωπα τα οποία τις διέψευσαν δραματικά. Κάνε με προφήτη, να σε κάνω πλούσιο αλλά… δεν είναι έτσι.

Όλα τα συμμετέχοντα πρόσωπα να σήκωναν το χέρι (που ούτε ένα δεν το έκανε…), ο Γιώργος Σαββίδης δεν όφειλε, να το σηκώσει. Μήτε ψήγμα ευθύνης δεν ανήκει στην οικογένεια του για το αποτέλεσμα… Το μαύρο – κι εφέτος – χάλι του ΠΑΟΚ. Η ευθύνης της αφορά την έκθεση της με λαθεμένες επιλογές και με εμπιστοσύνη σε λάθος πρόσωπα. 

Αυτά τα έκαναν μαντάρα! Αυτά πέταξαν τα χρήματα του ΠΑΟΚ στη θάλασσα, Και τούτο είναι ένα θέμα απόλυτα προσωπικό τα Ιβάν Σαββίδη. Αυτός θα λάβει τις τελικές αποφάσεις. Οφείλει δε, να πράξει το ταχύτερον δυνατόν. Ο Γιώργης Σαββίδης φρόντισε, δρώντας γρήγορα, για να έχει ο Ιβάν μαζί με την εικόνα...

Είπαμε: Το μαύρο χάλι του ΠΑΟΚ… Και τον ήχο όσων συνέβαλαν με τα λάθη, τις αδυναμίες και τις εγωπάθειες τους γι αυτό, το μαύρο χάλι! Τα δεδομένα σήμερα είναι σαφώς κόντρα στον «δικέφαλο». Θυμίζουμε απλά, πως το αεροπλάνο κόντρα στον άνεμο απογειώνεται. Η ισχύς των μηχανών και ο πιλότος το ανεβάζουν… Το θέμα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι το αύριο του Ραζβάν Λουτσέσκου και τού Ζοσέ Μπότο. Ή το αύριο των («στο καλό και να μας γράφουν», κατά όπως λένε οι φίλοι του «δικέφαλου») αποχωρούντων παικτών. 

Το θέμα του ΠΑΟΚ είναι το δικό του αύριο. Γι’ αυτό ο κόσμος του προσδοκά από τον Ιβάν Σαββίδη… Ένα σημάδι των σκέψεων του μόνον, αεροπλάνο να τον κάνει! Για να καταλαγιάσει η οργή κι η αγανάκτηση του. Για να φωλιάσει πάλι, στην ψυχή του η σιγουριά. Και να την πλημμυρίσει η ελπίδα. Δε θα είναι εύκολο έργο η ανασυγκρότηση του ΠΑΟΚ. Η αναγέννηση του «δικέφαλου» ως φοίνικα από τις στάχτες του. Η 4η θέση κι η απώλεια του Κυπέλλου στον Τελικό του – για το επίπεδο ομάδας ως ο ΠΑΟΚ – είναι στάχτες!

Εάν ήταν εύκολο – που τα πάντα στο διάβα του ΠΑΟΚ προς την καταξίωση, δύσκολα ήταν – δεν θα είχε μπροστάρη του τον Ιβάν Σαββίδη. Εάν ήταν εύκολο, δεν θα έλκυε η δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν ταυτίσθηκαν τυχαία. Ως εκ τούτου προσδοκούμε πως σε αυτήν, την άρρηκτη κι ουχί απλά, ταυτισμένη - η μία πλευρά δε θα απογοητεύσει την άλλη. Εδώ χωρά το λαϊκό απόφθεγμα: Το ένα χέρι να νίψει τ’ άλλο. Και τα δύο το πρόσωπο του ΠΑΟΚ…

ΥΓ 1 : Λευθεριά στους πολιτικούς κρατουμένους Μπελέρη και Κοκαβέση!

ΥΓ 2 : Αφωνότατοι ιχθύος… Οι λαλίστατοι στα τηλεοπτικά ξεκατινιάσματα, για τις εξωφρενικές αυξήσεις επιτοκίων. Βυθίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά. Κωφεύουν στα SOS της ελληνικής κοινωνίας!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.