Το έκανε ξανά ο Μπενζεμά! Σκόραρε στην παράταση και έστειλε την Ρεάλ στα ημιτελικά!

Πέτρος Χαριζακλής13 Απριλίου 2022

Τι ματσάρα ήταν αυτή! Μετά το 3-1 της Ρεάλ στο Λονδίνο, όλοι πίστευαν πως η ομάδα της Μαδρίτης είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά. Η Τσέλσι όμως ήταν αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και διεκδίκησε στα ίσια την πρόκριση. Δεν υπολόγιζε όμως στον δήμιό της, τον Καρίμ Μπενζεμά, που με ένα γκολ στην παράταση μείωσε στο τελικό 2-3 και πέταξε εκτός συνέχειας διοργάνωσης την περσινή κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο «Μπερναμπέου» η Τσέλσι προσπαθώντας να ανατρέψει το εις βάρος της συνολικό σκορ, «παγώνοντας» τη Ρεάλ με γκολ στο 15ο λεπτό.

Ο Λόφτους-Τσικ έδωσε ωραία πάσα στον Μάουντ, εκείνος πάτησε περιοχή και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Λονδρέζους.

Με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ η Τσέλσι έκανε το 0-2 στο Μπερναμπέου στο 51' βάζοντας στέρεες βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά. Ο στόπερ των «μπλε» με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ σκόραρε για την ομάδα του Τούχελ.


Στο 75ο λεπτό ο Τίμο Βέρνερ έκανε τρομερή προσποίηση και ντρίμπλα και πλασέ που δεν άφησε περιθώρια στον Κουρτουά, για να γράψει το 0-3.


Ο Ροντρίγκο έδωσε... ανάσα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο 80ο λεπτό, φέρνοντας ξανά την σειρά αγώνων σε ισορροπία, μειώνοντας σε 1-3, όσο είχε λήξει δηλαδή το πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο.

Τελικά η Ρεάλ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά στην παράταση, αφού ο Μπενζεμά μείωσε σε 2-3 στο 96ο λεπτό με κεφαλιά.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.