Το ειρωνικό σχόλιο Χατζηνικολάου στη Ραλλία Χρηστίδου που προκάλεσε αντιδράσεις

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2021

Με ειρωνικό τρόπο αποφάσισε να απαντήσει ο δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής Νίκος Χατζηνικολάου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σε ένα tweet της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλίας Χρηστίδου, σχετικά με την αλλαγή της ώρας που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η τραγουδίστρια και εκλεγμένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τις εκλογές του 2019, πόσταρε στον λογαριασμό της την παρακάτω ανάρτηση κάνοντας κριτική στη ΔΕΗ και τις νέες αυξημένες χρεώσεις των ρολογιών της, χρησιμοποιώντας ως αφορμή την αλλαγή της θερινής ώρας στη χειμερινή.

«Σήμερα τα ξημερώματα τα ρολόγια του χεριού και του τοίχου θα πάνε μία ώρα πίσω σε αντίθεση με τα ρολόγια της ΔΕΗ που πάνε έναν μισθό μπροστά», έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σε ειρωνικό ύφος απέφυγε να σχολιάσει το δεύτερο μέρος της ανάρτησης απαντώντας μόνο στο πρώτο κάνοντας το παρακάτω σχόλιο:

«Εσύ μην το αλλάξεις…»

To tweet του σχολιάστηκα αρνητικά από αρκετούς χρήστες του social media καθώς απέφυγε να σχολιάσει το πολιτικό μέρος της ανάρτησης της βουλευτού και ειρωνεύτηκε σε προσωπικό επίπεδο μόνο το κομμάτι που αφορούσε την αλλαγή της ώρας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.