Το είπε κι ο «Χρυσοδάκτυλος» στον Τζέιμς Μποντ …

Αρις Νικολάκης27 Φεβρουαρίου 2020

Άγιοι δεν είμαστε. Και δεν πρόκειται φυσικά, κάποτε να αγιάσουμε. Αντίθετα, αλλά… Είναι ορισμένες στιγμές στη ζωή μας που αν και δεν πάει το μυαλό στο κακό, το πάνε οι συμπτώσεις! Το υποχρεώνουν, να πάει με τις αναπάντεχες (;) εμφανίσεις τους. Εδώ οφείλουμε φυσικά, να ομολογήσουμε πως κι άγιοι να είστε… Σας κολάζουν. Με δεδομένο πάντα, πως εκατό υποψίες δεν κάνουν μία απόδειξη.

Έχουμε δανειστεί ουκ ολίγες φορές τη ρήση τού βαθιά πιστού Ορθόδοξου Χριστιανού, Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, μιας κορυφαίας μορφής της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Την δανειζόμαστε και σήμερα προσθέτοντας… Ναι, δεν κάνουν μία απόδειξη, μεν. Παραμένουν εκατό υποψίες, δε.

Είναι κι οι διαβολικές συμπτώσεις, που λέμε… Τούτο καθώς πριν από την εκδίκαση σοβαρών υποθέσεων του ΠΑΟΚ αλλάζουν οι δικάζοντες. Όπως έγινε και προχθές.

Δεν είμαστε καχύποπτοι. Μας κάνουν αυτές οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις, οι οποίες ως επαναλαμβανόμενες παύουν, να είναι συμπτώσεις. Τι λέτε;

Κι εδώ θα θυμίσουμε στους φίλους της 7ης τέχνης την … τζειμσμποντική επιτυχία «Χρυσοδάκτυλος» (του Ίαν Φλέμινγκ βεβαίως, βεβαίως) με την αναφορά: «Η πρώτη φορά είναι τυχαία, η δεύτερη σύμπτωση κι η τρίτη εχθρική ενέργεια»! Μία αναφορά… Αιτία προβληματισμού για όλους εντός κι εκτός ΠΑΟΚ. Λέμε εμείς…

Δεν ισχυριζόμαστε πως εν έτει 2020 στην Ελλάδα υφίσταται Κράτος εν Κράτει. Όχι, όχι, όχι. Δεν έχουμε αποδείξεις. Υποψίες έχουμε. Απορούμε όμως, εάν κι εφ’ όσον έχουν αποδείξεις όσοι ισχυρίζονται πως δεν υφίσταται εν έτει 2020 Κράτος εν Κράτει στην Ελλάδα. Έχουν;

Ισχυριζόμαστε πάντως, πως ο ΠΑΟΚ είχε κι έχει απέναντι του το σύστημα! Κι επί νυν Κυβέρνησης κι επί τέως (συγ)Κυβέρνησης δόθηκαν ψίχουλα για να μάτια του κόσμου. Κι αφαιρέθηκαν καρβέλια!

Και μην σπεύσετε οι γνωστοί (ξέρετε εσείς…) αοριστολόγοι και γενικόλογοι, να αναφερθείτε στο Κλειστό του Φοίνικα ή στη Νέα Τούμπα. Μακάρι να είχαν όλοι οι αθλητικοί οργανισμοί, όπως είχε ο ΠΑΟΚ τους αδελφούς Δεδέογλου. Αυτοί παραχώρησαν τη μυθικής (τότε, τουλάχιστον) αξίας έκτασης για το Κλειστό του Φοίνικα. Μακάρι να είχαν όλοι οι αθλητικοί οργανισμοί, όπως έχει ο ΠΑΟΚ τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτός θα κατασκευάσει τη μυθικής (τώρα…) αξίας υπερσύγχρονη Νέα Τούμπα.

Δεν έχουν…

ΥΓ 1: Λαλίστατη (και) περί ΠΑΟΚ η Κατερίνα Νοτοπούλου. Δικαίωμα της. Δεν θα την ελέγξουμε. Προς Θεού. Εμείς απλά, θα θυμίσουμε στην βουλευτή της τέως (συγ)Κυβέρνησης πως επί της εποχής της ο ΠΑΟΚ κατέστη θύμα αφαίρεσης θεμελιώδους δικαιώματος. Της επί ίσοις όροις διεκδίκησης του Πρωταθλήματος του 2018. Καλά τα είπε για τη νυν Κυβέρνηση. Αυτά όμως, είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή αφορά την τέως (συγ)Κυβέρνηση – την υπηρέτησε η Κατερίνα Νοτοπούλου – η οποία, τέως (συγ)Κυβέρνηση αφού στέρησε τότε τα δίκαια του ΠΑΟΚ… Μάχεται γι’ αυτά τώρα!

ΥΓ 2: Να τους χαίρεται η ΝΔ τους βουλευτές της στη Μακεδονία και τη Θράκη. Με τη σιωπή τους στο θέμα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης έλυσαν την δεμένη κόμπο γλώσσα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ…

ΥΓ 3: Για τα αγωνιστικά, εμείς τι πρέπει να πούμε; Οι φίλοι του «δικέφαλου» περιμένουν μετά τα λόγια, τα έργα προπονητών και παικτών του Πρωταθλητή και Κυπελλούχου! Αυτοί πρέπει να πράξουν!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.