Το ειδικό βάρος του Ζαγοράκη που δεν είχε ο Γραμμένος

Κώστας Πετρωτός30 Μαρτίου 2021

Οι ενστάσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ από τον Θόδωρο Ζαγοράκη είναι καταγεγραμμένες και σεβαστές.

 Ωστόσο, πρέπει άπαντες να σκεφτούν αν την δεδομένη χρονική περίοδο θα μπορούσε να υπάρξει κάποιος άλλος που δεν θα επέτρεπε το «ερυθρόλευκο» μπούλινγκ προς πάσα κατεύθυνση εντός Ομοσπονδίας. 

Ο Βαγγέλης Γραμμένος μπορεί να είχε τις καλύτερες προθέσεις και την στήριξη του ΠΑΟΚ, δυστυχώς, όμως δεν είχε το ειδικό βάρος για να σταθεί σθεναρά απέναντι στον Ολυμπιακό (και την ΑΕΚ θα πούμε εμείς κι ας μιλούν ορισμένοι για συμμαχίες). 

Το όνομα του Ζαγοράκη ελέω Euro 2004 φέρει το ειδικό βάρος για να προβάλει αντιστάσεις και να επιδιώξει την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να το ζητήσει και από την FIFA/UEFA που είναι σαφές ότι προώθησε την δική του προεδρία. 

Προφανώς, βέβαια, πρέπει να δείξει και ο ίδιος πυγμή και να μην λυγίσει από πιέσεις που μπορεί να αρχίζουν από το περιβάλλον-ερυθρόλευκο-κυρίως που κυριαρχεί εδώ και χρόνια στα δρώμενα και να φτάνουν μέχρι και κυβερνητικά στελέχη. Επιπλέον, έχει περάσει από τον προεδρικό θώκο του ΠΑΟΚ και γνωρίζει κάθε παγιωμένη αδικία που υπάρχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.