To έγκλημα του Παπαπέτρου

Metrosport Team25 Ιουνίου 2020

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-0 και μοιραία θα μείνει χωρίς τίτλο στη φετινή χρονιά.

Ωστόσο στον Δικέφαλο έχουν κάθε λόγο να τα έχουν ακόμη με τον Τάσο Παπαπέτρου, αφού ο Έλληνας διαιτητής εγκλημάτισε εις βάρος του ΠΑΟΚ, επιτρέποντας στον Φορτούνη, να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να αρχίσει από τα δικά του πόδια η φάση του δεύτερου τέρματος που σημείωσε ο Ολυμπιακός παρότι ήταν προφανές ότι βρισκόταν εκτός φάσης.

Οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν πως άφησε να περάσει ο Φορτούνης στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει την μπάλα από τον Γιαννούλη, για να αρχίσει η φάση του γκολ, το οποίο έκρινε την πρόκριση. 

Μάλιστα κατά την διάρκεια του αγώνα οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες από τον πάγκο του Δικεφάλου, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Καρυπίδης, ο οποίος αντέδρασε σε αυτή την απόφαση.

Οι οδηγίες προς τους διαιτητές σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σαφείς. Δεν επιτρέπεται να αφήνουν την είσοδο ενός παίκτη στον αγωνιστικό χώρο όταν η παίζεται από την πλευρά του. Ο Παπαπέτρου φαίνεται ότι δεν... γνωρίζει τον κανονισμό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.