Το έγγραφο «φωτιά» που στριμώχνει τον Τζόκοβιτς

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2022

Ενώ όλα έδειχναν πως η ιστορία του Νοβάκ Τζόκοβιτς πήρε αίσιο τέλος για τον ίδιο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο έγγραφος που «καίει« τον Σέρβο, καθώς αποδεικνύει τα ψευδή στοιχεία που έχει δώσει ο αθλητής κατά την είσοδό του στην Αυστραλία.

Μπορεί ο Νόλε να δικαιώθηκε από το δικαστήριο αλλά η παραμονή του στη χώρα των καγκουρό μόνο σίγουρη δεν είναι. Η υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, έχει την δικαιοδοσία να απελάσει τον Σέρβο τενίστα από τη χώρα.

Το έγγραφος που έπεσε στην αντίληψη των αρχών της Αυστραλίας μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη συνέχεια του Τζόκοβιτς στο Australian Open, καθώς στην ταξιδιωτική του δήλωση, σε ερώτηση αν έχει ταξιδέψει σε άλλη χώρα τις τελευταίες 14 ημέρες απάντησε όχι. Κάτι που δεν ισχύει με τον Σέρβο να βρισκόταν στην Ισπανία για προπονήσεις, κάτι που αποδεικνύεται και από ταξιδιωτικά έγγραφα.


Πάνω σε αυτό πρόκειται να «πατήσει» η υπουργός Μετανάστευσης ώστε να απελάσει από τη χώρα το Νόβακ Τζόκοβιτς, με τα ΜΜΕ της Αυστραλίας να αναφέρουν πως η Άλεξ Χοκ ακόμη δεν έχει αποφασίσει πως θα κινηθεί στην υπόθεση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.