Το διπλό στοίχημα του Σαββάτου

Γιώργος Ζαΐρης18 Αυγούστου 2022

Μία προπόνηση απέμεινε για να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιτωλικό το Σάββατο στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει ένα διπλό στοίχημα όσο και αν αυτό φαντάζει υπερβολικό από τη στιγμή που θα δώσει τον πρώτο αγώνα για το Πρωτάθλημα.

Η απάντηση όμως είναι απλή και αφορά τον αποκλεισμό από την Λέφσκι. Ετσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους ποδοσφαιριστές του καλούνται μπροστά στον κόσμο τους αφενός να κερδίσουν την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και αφετέρου να δείξουν μέσα από την εμφάνιση της ομάδας πως όλο αυτό το διάστημα που το moto ήταν «δουλειά και δουλειά» έγινε πράξη.

Μπορεί η νίκη να είναι το ζητούμενο αλλά είναι πολύ χρήσιμο αυτό να συνοδευτεί και από μια εμφατική εμφάνιση που στα ματς με την Λέφσκι σε κανένα σημείο και των 180 λεπτών δεν το είδε ο φίλαθλος του Δικεφάλου που θα πάει... κουμπωμένος στην Τούμπα και η ομάδα θα πρέπει να τον ικανοποιήσει.

Χθες η είδηση από την προπόνηση ήταν αυτή που αφορά την παρουσία του Ράφα Σοάρες σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να πάρει φανέλα βασικού από τη στιγμή που προέρχεται από θλάση και ο κίνδυνος υποτροπής πάντα είναι υπαρκτός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.