Το δικέφαλο μπρα ντε φερ Βλάνταν-Ραζβάν!

Metrosport Team11 Απριλίου 2021

Γράφει ο Special Agent

Ο Special Agent είναι σε φουλ φόρμα, φέρνοντας στην οθόνη σας και την πιο απομακρυσμένη πληροφορία από την ποδοσφαιρική πιάτσα.

Ο "κοριός" έχει δυνατό σήμα και καταγράφει...

Στη δίνη αλλαγών βρίσκονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, άλλη... περισσότερο και άλλος λιγότερο. Τα είχαμε πει ότι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα την βγάλει καθαρή μετά τα play off. Και μετά την πεντάρα από τον Ολυμπιακό και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, η καρέκλα του Ισπανού έχει “πριονιστεί” για τα καλά.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει μπει στο στόχαστρο της Ένωσης και οι πόρτες έχουν ανοίξει για την έλευση του Σέρβου. Εκτός κι αν τον περάσει στη στροφή ο Λουτσέσκου!

Ο Ραζβάν αποτελεί καψούρα του “Τίγρη” και, όταν τα... έγραφαν οι Ρουμάνοι πριν ένα μήνα, επιχείρησαν να τους βγάλουν τρελούς. Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται σφόδρα για τον ελεύθερο πρώην τεχνικό της Αλ Χιλάλ και οι πληροφορίες του Special Agent λένε ότι επεκτάθηκε η διορία για την απάντηση.

Αν το πράγμα στραβώσει, τότε ο Μιλόγεβιτς θα αρχίσει να ετοιμάζεται για επιστροφή στην Αθήνα, αν και στο κόλπο υπάρχει και ισπανός συνάδελφός του.

Στα Σπάτα βιάζονται να κλείσουν ποδοσφαιριστές σε καλή τιμή. Οι υπογραφές μπορεί και να πέσουν πριν κλείσει ο προπονητής.

Η χαρά των ατζέντηδων

Εξασφάλιση της παραμονής και σχεδιασμός της επόμενης σεζόν. Παράγοντες “μικρομεσαίας” ομάδας της Super League 1 δεν κρατιούνται και έχουν πάρει τη σκούπα ανά χείρας. Πολλοί θα φύγουν, πολλοί θα έρθουν. Γνώριμες καταστάσεις στο συγκεκριμένο “μαγαζί”. Ουρά κάνουν οι ατζέντηδες για να πουλήσουν την πραμάτεια τους.

Βλέπουν, δεν μιλούν στην Ξάνθη

Δυσκολεύει η προσπάθεια για την άνοδο της Ξάνθης στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Οι ελπίδες διατηρούνται ζωντανές, αλλά στο αρνητικό σενάριο οι αλλαγές θα είναι δραστικές. Τα κλειδιά παραμένουν στα χέρια των Τσετινέ και Παναγιώτου, αλλά ξέρουν ότι είναι και οι πρώτοι που θα κριθούν.

Εχει σουξέ ο Νίκας

Μεγαλώνει το σουξέ του Γιώργου Νίκα και ήδη το όνομά του έφτασε στις λίστες του Παναθηναϊκού. Ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού σύντομα θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Αν γίνει κάτοικος Κορωπίου θα πρόκειται για προσωπική καταξίωση και εξαργύρωση των φετινών του εμφανίσεων στη Λιβαδειά. Δεν είναι δεδομένο όμως ότι θα παίξει και στο “τριφύλλι”. Η προοπτική του δανεισμού δεν θα χαλάσει κανέναν. Οχι λόγω σκάουτινγκ, αλλά λόγω καλών δημοσίων σχέσεων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.