Το διεθνές Scouting Soccer X Camp στη Θεσσαλονίκη από τη Soccer and More

Metrosport Team25 Μαρτίου 2023

Η Soccer and More, διοργανώνει το διεθνές Scouting Soccer X Camp στη Θεσσαλονίκη για ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2005, 2006, 2007 και 2008

Το scouting camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Νέας Ραιδεστού στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 12 ως και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023.

Πρόκειται για ένα τριήμερο scouting camp υψηλών προδιαγραφών που διοργανώνει η κορυφαία γερμανική εταιρία Management «Soccer and More» με στόχο την ανεύρεση και ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ).

Επικεφαλής του τεχνικού προγράμματος είναι οι εκπρόσωποι της γερμανικής εταιρίας Soccer and More στην Ελλάδα, Τάσος Μαραγκοζίδης και Δημήτρης Πετκάκης.

Στο Scouting Camp θα παραβρεθούν UEFA agents και scouters κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ από χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία Αγγλία, Ιταλία όπως επίσης και από ελληνικές ομάδες της Super League, μεταξύ των οποίων ΠΑΟΚ, Άρης, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός. 

Η Soccer and More συνεργάζεται με τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους και στις φετινές μεταγραφές κατετάγη 5η στη Γερμανία και 17η στον κόσμο, ενώ εκπροσωπεί πάνω από 200 ποδοσφαιριστές σε όλη την Ευρώπη.

Το διεθνές Scouting Camp της Θεσσαλονίκης, αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν μια θέση στο στερέωμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα παραβρίσκονται στο γήπεδο διαιτητές, φυσιοθεραπευτές, ιατροί και ό,τι προβλέπεται για τη διεξαγωγή ενός αγώνα ποδοσφαίρου. 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.