Το «δίδυμο» των υπερβάσεων ξαναβρίσκει την «πυξίδα» του

Δημήτρης Μπούζας14 Νοεμβρίου 2021

Είναι αλήθεια πως οι ΠΑΟΚτσήδες περίμεναν από τον Λυκογιάννη και τους παίκτες του να ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησαν πέρυσι. Κάτι που δεν έγινε όμως και όπως ήταν επόμενο προκάλεσε μια εύλογη ανησυχία. Το ίδιο αλήθεια είναι επίσης, ότι παρά τις όποιες ευθύνες σε αγωνιστικό επίπεδο υπήρξαν, είχαμε και εξόφθαλμες εξωαγωνιστικές παρεμβάσεις (τραγικές και εξοργιστικές διαιτησίες), που με τη σειρά τους διατάραξαν την ψυχολογία και τις ισορροπίες, με συνέπεια να ακολουθήσουν απρόβλεπτες και οδυνηρές βαθμολογικές απώλειες. 

Η εικόνα ως εκ τούτου στο «ξεκίνημα» ήταν θολή και δικαιολογημένα ανησυχητική. Όμως και παρά το γεγονός ότι οι οιωνοί δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικοί, σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισαν να διαφαίνονται σημάδια ανάκαμψης τα οποία ήταν περισσότερο έντονα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. Η διαπίστωση ότι η ομάδα συνέρχεται, ωστόσο δεν άφησε ήσυχους τους καθ ύλην αρμόδιους (Χατζόπουλο και Λυκογιάννη), από τη στιγμή που οι ίδιοι είχαν επισημάνει αδυναμίες που έπρεπε να αντιμετωπιστούν έγκαιρα, ώστε η ομάδα από εδώ και πέρα να ανταποκριθεί με την ανάλογη ετοιμότητα στις εντός κι εκτός συνόρων διεκδικήσεις της. Η πρόσφατη μεταγραφή Μάντζαρη, θεωρείται και είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, έστω και αν χαρακτηρίζεται σαν μια υπέρβαση η ικανοποίηση των οικονομικών απαιτήσεων του διεθνούς Έλληνα γκαρντ. 

Η συγκεκριμένη έντονη πινελιά ενίσχυσης, δίνει προφανώς και νέες διαστάσεις, ενισχύοντας την ήδη βελτίωση της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης, που έχει ξεκινήσει και που έχει επισημανθεί όπως προαναφέραμε, ιδιαίτερα στα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η συγκεκριμένη αλλαγή κλίματος δίνει το δικαίωμα σε όλους όσους στήριξαν και αγκάλιασαν το τμήμα και ιδιαίτερα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος άλλαξε εντυπωσιακά την συμπεριφορά του με την προθυμία του να φέρει στο «Παλάτακι» την αύρα της Τούμπας, να πιστεύει πως όλα θα κυλήσουν από εδώ και πέρα ομαλά. 

Ή αν θέλετε θα ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησαν πέρυσι. Με την ευκαιρία, επιβάλλεται να προστεθεί ότι το τμήμα που κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ στα πέτρινα χρόνια και μεγαλούργησε κατακτώντας ευρωπαϊκά τρόπαια επί προεδρίας του μεγάλου Νίκου Βεζυρτζή, δικαιούται και έχει την ανάγκη της απόλυτης συμπαράστασης, όχι μόνον του κόσμου, αλλά και όλων εκείνων που έχουν την οικονομική άνεση να βοηθήσουν. Γίνεται καλή δουλειά στο τμήμα. Η οποία ευχόμαστε και να συνεχιστεί.

ΥΓ1: Κοιλοπονούσε το βουνό και γέννησε ποντίκι. Έτσι λέει ο θυμόσοφος λαός. Η απόφαση για όσα φοβερά και ανομολόγητα συνέβησαν στο Βόλο, έκλεισε απρόβλεπτα και θεαματικά (!!!), αφήνοντας με ανοιχτό στόμα το πανελλήνιο. Ουσιαστικά δεν έφταιγε κανείς. Άντε τώρα να βάλεις στην άκρη κάποια δεδικασμένα που θα τα επικαλεστούν σίγουρα εκείνοι που στο βάθος του μυαλού τους έχουν πάντοτε πονηρές κι επικίνδυνες σκέψεις.

ΥΓ2: Με την μαφιόζικη επίθεση που είχε στόχο και θύμα τον αθλητικό δικαστή θα ασχοληθούμε σύντομα. Κι αυτό, γιατί η σπέκουλα (ως συνήθως ερυθρόλευκη), επιχειρεί για μια ακόμη φορά να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, διακινώντας σενάρια και αφήνοντας υπονοούμενα που την βολεύουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.