Το διαζύγιο του Ποτσετίνο με την Παρί θα τον «χρυσώσει»

Metrosport Team23 Μαρτίου 2022

Οι τελευταίες μέρες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι και οι καλύτερες για τον Αργεντινό τεχνικό, οποίος βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο όσο ποτέ. Η ήττα από τη Μονακό την προηγούμενη Κυριακή (20/3) φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι και διοικούντες του γαλλικού συλλόγου σκέφτονται ήδη την απόλυσή του.

Ο ίδιος ο Αργεντινός, σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε δηλώσει πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποφασιστεί το μέλλον του στην ομάδα. Τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Γαλλία κάνουν λόγο για άμεση απομάκρυνσή του, ενώ η L' Equipe αναφέρει πως η αποζημίωση που προβλέπεται ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ.

Ο Ποτσετίνο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί τον περασμένο Ιούλιο για έναν επιπλέον χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2023, εισπράττοντας  1,1 εκατομμύρια ευρώ μηνιαίως, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το διάστημα που ακολουθεί θα είναι κρίσιμο για το μέλλον του 50χρονου προπονητή στο Παρίσι, με την Παρί να έχει πλέον μοναδικό στόχο την κατάκτηση της Ligue 1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.