Το διαφορετικό «2.0» φεστιβαλικό μουσικό ταξίδι αρχίζει!

Metrosport Team07 Ιουλίου 2020

Το Long Beach Festival 2.0 είναι το νέο μουσικό γεγονός που έρχεται να ενώσει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και από τα Βαλκάνια. Διοργανώνεται στις 24 και 25 Ιουλίου στο Terra Republic!

To Metropolis 95,5 χορηγός επικοινωνίας, στο “The Long Beach Festival”

Συντονίσου με τις εκπομπές και κέρδισε προσκλήσεις.

Το Long Beach Festival σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του φόβου και της αβεβαιότητας. Οι διοργανωτές του θέλουν να προσφέρουν λίγη αισιοδοξία, λίγη χαρά σε όσους αγαπούν τη μουσική και τις live εμφανίσεις. Long Beach Festival, Terra Republic, στην Πιερία στη Δημοτική Κοινότητα Πύδνας, 24 -25 Ιουλίου Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο site του φεστιβάλ www.thelongbeachfestival.gr/ και στη σελίδα του στο facebook. Η προπώληση γίνεται ηλεκτρονικά στο δίκτυο της viva και στο hunteragency.gr και στη Θεσσαλονίκη πωλούνται και στο Stereodisc στην Αριστοτέλους και στο Musicland στη Μητροπόλεως

Μπορεί ο αρχικός σχεδιασμός για το φετινό καλοκαίρι να άλλαξε απροσδόκητα, - αν θυμάστε το Long Beach Festival θα ξεκίναγε για πρώτη φορά φέτος φέρνοντας ονόματα και της εγχώριας σκηνής αλλά και της ξένης (Uriah Heep / Waterboys/ Einstürzende Neubauten) αλλά ο κορονοϊός και η πανδημία άλλαξαν τα σχέδια.

Τελικά οι τωρινές συνθήκες δίνουν την ευκαιρία στο Long Beach Festival να στηρίξει έμπρακτα αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Το Long Beach Festival ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 24 Ιουλίου και ποδαρικό του κάνουν οι ΠΥΞ ΛΑΞ!!!!!!!!!!!!! Μαζί τους ως Special Guest θα εμφανιστεί ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. Πιο πριν θα έχουν βγει στη σκηνή οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC, οι BAiLDSA και οι USURUM. Long Beach Festival, στο Terra Republic, στην Πιερία στη Δημοτική Κοινότητα Πύδνας, 24 -25 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο site του φεστιβάλ www.thelongbeachfestival.gr/ και στη σελίδα του στο facebook. Η προπώληση γίνεται ηλεκτρονικά στο δίκτυο της viva και στο hunteragency.gr και στη Θεσσαλονίκη πωλούνται και στο Stereodisc στην Αριστοτέλους και στο Musicland στη Μητροπόλεως.

Ενώ το Σάββατο 25 Ιουλίου, τη δεύτερη ημέρα του Long Beach Festival , σειρά έχει η νέα ελληνική εναλλακτική σκηνή.

Που δεν σταματά να είναι Δυναμική. Τολμηρή. Πεισματική και Πεισμωμένη. Δημιουργική και Αεικίνητη. Η νέα ελληνική σκηνή θα βρεθεί όλη, σύσσωμη στο Long Beach Festival

VILLAGERS OF IOANNINA CITY - ROTTING CHRIST - PLANET OF ZEUS – NAXATRAS – BONZAI

Long Beach Festival, στο Terra Republic, στην Πιερία στη Δημοτική Κοινότητα Πύδνας, 24 -25 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο site του φεστιβάλ www.thelongbeachfestival.gr/ και στη σελίδα του στο facebook. Η προπώληση γίνεται ηλεκτρονικά στο δίκτυο της viva και στο hunteragency.gr και στη Θεσσαλονίκη πωλούνται και στο Stereodisc στην Αριστοτέλους και στο Musicland στη Μητροπόλεως.

Το Terra Republic βρίσκεται σε μία πανέμορφη περιοχή με θέα τη Χαλκιδική και τον Όλυμπο στα δεξιά. Εκτείνεται αμφιθεατρικά από τους πρόποδες του ψηλότερου ελληνικού βουνού ως τα καταγάλανα νερά του Θερμαϊκού απέναντι από τη Θεσσαλονίκη, από την οποία απέχει μόλις 50 χλμ.(και 20 από την Κατερίνη) εκεί ξεκινά τα πρώτα του βήματα το Long Beach Festival, στο Terra Republic, στην Πιερία στη Δημοτική Κοινότητα Πύδνας, 24 -25 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο site του φεστιβάλ www.thelongbeachfestival.gr/ και στη σελίδα του στο facebook. Η προπώληση γίνεται ηλεκτρονικά στο δίκτυο της viva και στο hunteragency.gr και στη Θεσσαλονίκη πωλούνται και στο Stereodisc στην Αριστοτέλους και στο Musicland στη Μητροπόλεως.

Στο Long Beach Festival ο δρόμος της ζωής συναντά το δρόμο της μουσικής. To Long Beach Festival θα είναι ένα αποθεωτικό πανηγύρι για τη ζωή και τη μουσική, που θα ενώσει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια.

Εκεί, στη Δημοτική Κοινότητα Πύδνας, στην Πιερία (50 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 20 από την Κατερίνη) θα στηθεί μια διαφορετική γιορτή, ένα διήμερο φεστιβάλ αισιοδοξίας για όσους αγαπούν τη μουσική και τις ζωντανές εμφανίσεις. Το Long Beach Festival, στο Terra Republic, 24 -25 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο site του φεστιβάλ www.thelongbeachfestival.gr/ και στη σελίδα του στο facebook. Η προπώληση γίνεται ηλεκτρονικά στο δίκτυο της viva και στο hunteragency.gr και στη Θεσσαλονίκη πωλούνται και στο Stereodisc στην Αριστοτέλους και στο Musicland στη Μητροπόλεως.

Ακόμα και στον καιρό της πανδημίας, η ζωή δε σταματά, κοιτά μπροστά. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να ονειρεύονται, να αγαπούν και να σιγοψυθιρίζουν αγαπημένες μελωδίες.

Φέτος, ο δρόμος της ζωής συναντά το δρόμο της μουσικής σε έναν άλλο δρόμο, στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας. Σε ένα αποθεωτικό για τη ζωή και τη μουσική πανηγύρι που θα ενώσει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια.

Εκεί, στη Δημοτική Κοινότητα Πύδνας, στην Πιερία (50 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 20 από την Κατερίνη) θα στηθεί μια διαφορετική γιορτή, ένα διήμερο φεστιβάλ αισιοδοξίας για όσους αγαπούν τη μουσική και τις ζωντανές εμφανίσεις. Το Long Beach Festival, στο Terra Republic, 24 -25 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο site του φεστιβάλ www.thelongbeachfestival.gr/ και στη σελίδα του στο facebook. Η προπώληση γίνεται ηλεκτρονικά στο δίκτυο της viva και στο hunteragency.gr και στη Θεσσαλονίκη πωλούνται και στο Stereodisc στην Αριστοτέλους και στο Musicland στη Μητροπόλεως.

Το Long Beach Festival 2.0 είναι το φεστιβάλ της «επόμενης μέρας». ένα διήμερο φεστιβάλ αισιοδοξίας για όσους αγαπούν τη μουσική και τις ζωντανές εμφανίσεις.

Το πάθος και η λαχτάρα για μια κοινή μουσική εμπειρία όπου μαζί, καλλιτέχνες και κοινό, θα ανταμώσουν και θα ενώσουν τις φωνές τους, δεν μπορούν να εκφραστούν μέσω live streaming events. Το Long Beach Festival, γίνεται στο Terra Republic, 24 -25 Ιουλίου, στη Δημοτική Κοινότητα Πύδνας, στην Πιερία (50 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 20 από την Κατερίνη). Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο site του φεστιβάλ www.thelongbeachfestival.gr/ και στη σελίδα του στο facebook. Η προπώληση γίνεται ηλεκτρονικά στο δίκτυο της viva και στο hunteragency.gr και στη Θεσσαλονίκη πωλούνται και στο Stereodisc στην Αριστοτέλους και στο Musicland στη Μητροπόλεως.

Πληροφοριακά να πούμε ότι όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για την ημέρα των VIC και Rotting Christ στις 17 Ιουλίου στο Long Beach festival (για την ημέρα του φεστιβάλ που αρχικά είχε ανακοινωθεί) τα εισιτήρια τους ισχύουν για τις 25 Ιουλίου.

Το Long Beach Festival, γίνεται στο Terra Republic, 24 -25 Ιουλίου, στη Δημοτική Κοινότητα Πύδνας, στην Πιερία (50 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 20 από την Κατερίνη). Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο site του φεστιβάλ www.thelongbeachfestival.gr/ και στη σελίδα του στο facebook. Η προπώληση γίνεται ηλεκτρονικά στο δίκτυο της viva και στο hunteragency.gr και στη Θεσσαλονίκη πωλούνται και στο Stereodisc στην Αριστοτέλους και στο Musicland στη Μητροπόλεως.

Περισσότερες πληροφορίες για τις μπάντες μπορείτε να βρείτε στις σελίδες τους:

Villagers of Ioannina City: https://www.facebook.com/villagersofioanninacity/

Rotting Christ: https://www.facebook.com/rottingchristofficial/

Planet of Zeus: https://www.facebook.com/planetofzeus/

Naxatras: https://www.facebook.com/naxatras/

Bonzai: https://www.facebook.com/bonzaiofficialband/

Πληροφορίες εισιτηρίων

Η προπώληση έχει ξεκινήσει

*Για την ημέρα 25/7/2020: Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για την ημέρα των VIC και Rotting Christ στο Long Beach festival στις 17 Ιουλίου 2020 ισχύουν για τις 25 Ιουλίου 2020.

Τιμές και Σημεία Προπώλησης

Τιμές Εισιτηρίων

Φυσικά σημεία: 14 ευρώ

Οnline: 15,40 ευρώ

Ταμείο: 18 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Φυσικά σημεία προπώλησης

AΘΗΝΑ

Hunter Agency: Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Τηλ.: 210 360 8366 (μόλις αρθεί η αναστολή εργασιών)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μusicland: Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 26 4880

Stereodisc: Αριστοτέλους 4, Τηλ.: 2310 26 2912

ΛΑΡΙΣΑ

Snuff Tobacco Store

1ο κατάστημα: Φιλελλήνων 53, Φρούριο

2o κατάστημα: Παπασταύρου 4

Τηλ.: 2410 531 750

Ηλεκτρονική προπώληση

www.hunteragency.gr

www.viva.gr

Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 11876

Σημεία δικτύου viva: Καταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni's (Σόλωνος 9), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης), αθηνόραμα.gr.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.