Το διαχρονικό ενδιαφέρον του Άρη για τον Λοβέρα

Γιώργος Στράντζαλης25 Ιουνίου 2022

Η διαφαινόμενη μετακίνηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό φέρνει ξανά στο προσκήνιο για τον Αρη την περίπτωση του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίον οι Κιτρινόμαυροι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον τον περασμένο Ιανουάριο και μάλιστα είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία για την απόκτησή του, αλλά την τελευταία στιγμή δεν προχώρησε η μεταγραφή του.

Τότε, ο Αρης συζητούσε την απόκτησή του με δανεισμό και option αγοράς. Τώρα τα πράματα είναι τελείως διαφορετικά καθώς ο Αργεντινός συμπεριλαμβάνεται στα “ανταλλάγματα” του Ολυμπιακού για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Οι Κιτρινόμαυροι εκτιμούν τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Λοβέρα και θεωρούν πως μπορεί να προσφέρει παίζοντας κυρίως πίσω από τον φορ, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα άκρα της επίθεσης. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ο Αργεντινός παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ομόνοια. Στην Κύπρο έκανε 19 συμμετοχές και είχε τέσσερις ασίστ, ενώ στο πρώτο μισό με τους Ερυθρόλευκους πήρε μόλις 19 αγωνιστικά λεπτά από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ότι πρότεινε πάντως ο Ολυμπιακός στον Αρη τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα ως “αντάλλαγμα”, πέραν του ποσού των 5.000.000 ευρώ, δε σημαίνει απαραίτητα πως οι Κιτρινόμαυροι θα το αποδεχτούν και δεν αποκλείεται να αντιπροτείνουν άλλους ποδοσφαιριστές τους οποίους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να καλυφθούν βασικά κενά στο ρόστερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.