Το δευτερόλεπτο της ευτυχίας για τον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team24 Μαΐου 2021

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Είναι μια στιγμή του χρόνου που σου καρφώνεται στο μυαλό και σε συνοδεύει σε όλη του τη ζωή μέχρι να φύγεις από αυτή. Μπορεί αυτή η στιγμή να μην έχει σημασία για τους άλλους, να τη θεωρούν μικρή, παροδική ή όχι άξια αναφοράς. Αλλά για σένα είναι διαφορετικά. Το έχεις νιώσει, το έχεις δει. Δεν είναι ψευδαίσθηση. Μπορεί να είναι η δική σου αλήθεια αλλά είναι αλήθεια πέρα για πέρα. 

Το περασμένο Σάββατο μια από αυτές τις στιγμές χαράχθηκε στο μυαλό και την ψυχή μας. Ήταν το δευτερόλεπτο της ευτυχίας. Ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, στα στερνά του παιχνιδιού ο Κρμέντσικ βγαίνει απέναντι στον Σα … εκείνη την στιγμή σκεφτήκαμε σχεδόν τα πάντα που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Από μικρό που με πήγαιναν στο γήπεδο παππούς και πατέρας μου, πως μεγάλωσα έφαγα το μικρόβιο και τόσες πίκρες και αδικίες. Σε μια στιγμή θυμήθηκα τους ΠΑΟΚτσήδες που έφυγαν και αυθόρμητα μου ήρθε: «Βάλτο γι’ αυτούς, βάλτο για όλους μας»! 

Και ο Τσέχος έκανε το χατίρι. Όχι μόνο το δικό μας αλλά ολόκληρης της ποδοσφαιρικής ασπρόμαυρης οικουμένης που είδε μια ομάδα να αναγεννιέται από την τέφρα της, να αντιμετωπίζει όλα τα δεινά που είτε η μοίρα είτε ακόμα και η ίδια της η εσωστρέφεια και τα λάθη έφεραν και να υπερνικά τη στρατιά ενός σύγχρονου κατακτητή. Να σπάει τα δεσμά της αιχμαλωσίας. Να εξαϋλώνει τον βούρκο της αδικίας που σαν όπλο απύθμενης διαπλοκής σάρωνε στο διάβα της κάθε έννοια δικαίου. 

Αυτό το δευτερόλεπτο ήταν ένα μπουμπούκι που παρέμενε παγωμένο για δεκαετίες. Που το κρατούσε καλά φυλακισμένο το κατεστημένο και έξαφνα εκεί που δεν το περίμενε κανείς, άνθισε σκορπίζοντας το φως της χαράς και της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης. 

Το Σάββατο ο Πάμπλο Γκαρσία ανεξάρτητα από κάθε τι επιτυχημένο ή μη που έκανε, είπε δυο αποφθέγματα βγαλμένα από ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή: « Σήμερα πήραμε λίγα πίσω από αυτά που τόσα χρόνια μας κλέψανε άδικα» - «δώσαμε πολύ πόνο στον Μαρινάκη» . Και τα δυο αντανακλούν πλήρως το μόνιμο αλλά και το ύστερο συναίσθημα των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων. Για το πρώτο δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τίποτε. Στην ελληνική πραγματικότητα έχει γίνει αυτονόητο. 

Το δεύτερο αφορά την ποιότητα της προσωπικότητας και τα πεπραγμένα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχοντας πάρει υπό τον έλεγχό του όλα τα μέσα ενημέρωσης καθοδηγεί την πολιτεία λες και της έχει βάλει χαλινάρια. Είναι ο πρώτος λύκος που καθοδηγεί τα πρόβατα! Τώρα βιώνει το τέλος! Το τέλος που φέρνει ο νέος ΠΑΟΚ υπό την εποχή Σαββίδη και με τη συμπαράσταση όλων των ΠΑΟΚτσήδων που από δω και πέρα θα δίνουν μόνο πόνο στον Μαρινάκη!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.