Αθλητικά ζευγάρια της ΕΠΣ Μακεδονίας

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2021

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο στο ερασιτεχνικό; Η Ευαγγελία Καράμπαλη έγινε η δεύτερη γυναίκα πρόεδρος σε ομάδα της Α1 καθώς ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Πενταλόφου. 

Πλέον έχουμε το δεύτερο αθλητικό ζευγάρι στην ΕΠΣΜ καθώς και ο σύζυγος της Αθανάσιος Σκέμπης είναι πρόεδρος στον Ατρόμητο Φιλαδέλφειας. Το άλλο αθλητικό ζευγάρι που είναι πρόεδροι σε ομάδες της Ενωσης είναι ο Απόστολος Ντάρτζαλης που είναι στην ΑΕ Αμπελοκήπων και η Σοφία Κιλικγκαρίδου που είναι στις Ελπίδες Αμπελοκήπων.

Για την φετινή προσπάθεια που γίνεται στη Δόξα Πενταλόφου η Ευαγγελία Καράμπαλη τόνισε: «Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε τα περσινά και θα πάνε όλα καλά. Στόχος μας θα είναι μια αξιοπρεπή πορεία. Ηρθαμε για μείνουμε. Αν όλα πάνε καλά και δεν ξανακλειστούμε μέσα λόγω του κορωνοιού ο κόσμος και θα συμμετέχει και θα βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια της για τη διάκριση στο φετινό Πρωτάθλημα». 

Να αναφέρουμε ότι γυναίκες πρόεδροι υπάρχουν και σε μικρότερες κατηγορίες όπως π.χ. στον Αργοναύτη Καλαμαριάς όπου την επί σειρά ετών πρόεδρο Χριστίνα Καραγιαννίδου διαδέχτηκε η Ιωάννα Καραγιαννίδου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.