Το δεξί χέρι του Φερέιρα είχε ήδη αρχίσει την μελέτη της Μπενφίκα!

Κώστας Πετρωτός31 Αυγούστου 2020

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και για όλους αυτό αποτέλεσε το χειρότερο δυνατό σενάριο. Απόδειξη είναι το τιτίβισμα που έκανε λίγα λεπτά μετά την κλήρωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του είχαν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ζητήσει ένα πρώτο σκανάρισμα από τους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με την «κατασκοπεία» των αντιπάλων και έτσι τρεις άνθρωποι δούλεψαν ξεχωριστά για την ανάλυση της Μπενφίκα, της Ντιναμό Κιέβου και της Γάνδης.

Το ενδιαφέρον στοιχείο που αποκαλύπτει το metrosport.gr είναι ότι την ομάδα της Λισαβόνας την «χρέωσε» στον αναλυτή που ο ίδιος έφερε από την Πορτογαλία, τον Τιάγκο Μαγκαλιές. Έχοντας πολύ καλύτερη εικόνα για τους «αετούς» λόγω του ότι είναι ομάδα της πατρίδας του και την γνωρίζει πολύ καλά από την δουλειά του στην Πορτογαλία επί χρόνια, ανέλαβε να σκανάρει το σύνολο του Ζορζ Ζεσούς και η δουλειά θα γίνει ακόμη πιο εντατικά τις επόμενες μέρες.

Προφανώς, όταν πριν λίγες μέρες ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δώσει συνέντευξη στην πατρίδα του και μίλησε για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα, είχε ήδη λάβει τις πρώτες πληροφορίες.

Είχε πει συγκεκριμένα: «Αν κληρωθούμε με την Μπενφίκα, πιστεύω ότι θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα που αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στην Ευρώπη. Η Μπενφίκα έχει DNA πρωταθλητή και πολύ μεγάλη ιστορία. Δεν είναι μόνο ομάδα του σήμερα, αλλά πάντα ήταν δυνατή. Ο Ζόρζε Ζέσους δημιουργεί ένα πολύ δυνατό σύνολο με παίκτες που έχουν πολλή ατομική ποιότητα. Πιστεύω ότι φτιάχνουν μια ομάδα για να παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.