Το «δεν κοιμάμαι τα βράδια» του Λουτσέσκου έχει διπλή ανάγνωση

Γιώργος Ζαΐρης05 Ιουλίου 2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε στους ποδοσφαιριστές του χθες πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης σημείωσε πως «ξέρω πως υπάρχει πίεση, εγώ προσωπικά δεν κοιμάμαι τα βράδια». Είναι ξεκάθαρο πως ο προπονητής του Δικεφάλου έχει τη δική του αγωνία και δεν είναι άλλη από τα οδηγήσει την ομάδα στους ομίλους του Conference League. 

Αυτός είναι ο άμεσος στόχος για αυτόν δουλεύει με τους παίκτες που έχει στη διάθεση του και θέλει να την παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στις 21 Ιουλίου την ομάδα με τις πολλές ως… κοσμογονικές αλλαγές στο ρόστερ της. 

Ζώντας όμως αυτές τις μέρες τον προπονητή του ΠΑΟΚ μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και γνωρίζοντας τον καλά, θεωρώ πως αυτή η ατάκα μπορεί να έχει και μια ακόμη ανάγνωση: προφανώς και ο τεχνικός του Δικεφάλου θα ήθελε... χθες να έχει στο Απελντοορν και άλλους ποδοσφαιριστές για συγκεκριμένες θέσεις ώστε να δουλέψει μαζί τους. 

Και αν για τον Νάρεϊ είναι θέμα χρόνου (σχετικό πάντα αυτό) να αποκτηθεί, δεν μπορεί κανείς να μην κακίσει τον Λουτσέσκου για τον πονοκέφαλο που έχει στη θέση του φορ αφού καλείται να συνεργαστεί με έναν ποδοσφαιριστή που το μυαλό του το έχει στη μεταγραφή και αυτός είναι ο Τσόλακ. 

Είναι από τα πολλά προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Λουτσέσκου μαζί με όλα τα άλλα θέματα που τρέχουν στην προετοιμασία. Και αν κάποιος ρωτήσει πώς μπορεί ο Λουτσέσκου να βρει την ησυχία του τα βράδια; 

Η απάντηση είναι απλή: υπάρχει ο αθλητικός διευθυντής που έχει εντοπίσει στόχους αλλά δεν μπορεί αυτός να τους πληρώσει. Αλλος πληρώνει, αυτός είναι ο Ιβάν Σαββίδης και καλούμαστε να περιμένουμε για να δούμε αν τελικά θα προσφέρει "αγχολυτικά" στον προπονητή που δεν είναι άλλο από άμεσες μεταγραφές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.