Το deadline που έβαλε η Μίντλεσμπρο, η καταλυτική παράμετρος για Ακπομ

Κώστας Πετρωτός03 Απριλίου 2021

Δεν υπάρχει οπαδός του ΠΑΟΚ που να μην θεωρεί καθοριστική την αποχώρηση του Ακπομ μετα την πρόκριση επί της Μπενφίκα, στην απώλεια της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Το ερώτημα που αιωρείται και επιχειρούμε να δώσουμε απάντηση είναι γιατί ο Νιγηριανός πουλήθηκε πριν το ματς με τους Πορτογάλους, χωρίς ο ΠΑΟΚ να περιμένει αν δει αν θα ξεπερνούσε το μεγαλύτερο εμπόδιο του στον δρόμο για τους ομίλους όπως και έκανε

Η στήλη μεταφέρει σήμερα νέες πληροφορίες που δίνουν πιο καθαρή εικόνα για το θέμα και ουσιαστικά καταλήγουν στο πόρισμα ότι το λάθος με τον Ακπομ ήταν που έφτασε στο καλοκαίρι χωρίς να επεκτείνει το συμβόλαιό του: Ο Τσούμπα, έχοντας ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου όταν άρχισε η σεζόν, έστελνε ξεκάθαρο μήνυμα στον ΠΑΟΚ ότι δεν θα ανανεώσει. Ετσι άρχισαν να φτάνουν προτάσεις. Αρχικά έγιναν οι επαφές με την Μπεσίκτας, στην πορεία προέκυψε και η Μίντλεσμπρο. 

Η αγγλική ομάδα ήθελε να πάρει τον Ακπομ και αρκετές μέρες πριν το ματς με την Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε να καθυστερήσει την μεταγραφή του για να παίξει με τους Πορτογάλους, όμως εκεί μπήκε και το deadline: Ή κλείνουμε τώρα την μεταγραφή δεν προχωράμε. Μπροστά στον κίνδυνο να προχωρήσουν οι εβδομάδες χωρίς να πουληθεί ο Ακπομ και από τον Ιανουάριο να διαπραγματεύεται μόνος του, ο ΠΑΟΚ έκανε το deal και έτσι ο Νιγηριανός έπαιξε με την Μπενφίκα γνωρίζοντας ότι είναι το τελευταίο του παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.