Το Club Φίλων ΠΑΟΚ έκοψε την πίτα του και υποδέχθηκε τα νέα μέλη του (pics)

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2026

Μια άκρως «ασπρόμαυρη» και ζεστή στην ατμόσφαιρά της εκδήλωση, στην οποία έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκανε το Club Φίλων ΠΑΟΚ την Τρίτη (17/2) στο CAFE-BAR Noemia, στην Τούμπα.

Το γνωστό club φίλων του ΠΑΟΚ γιόρτασε παράλληλα τον έναν χρόνο από την επαναλειτουργία του, μέσα στον οποίο έκανε δεκάδες δράσεις ΠΑΟΚτσήδικες, αλλά και φιλανθρωπικές, αφήνοντας ένα πολύ έντονο αποτύπωμα όχι μόνο στην ελληνική επικράτεια, αλλά σε όλη την υφήλιο, όπου υπάρχει ελληνισμός.

Ο πρόεδρος και άριστος οικοδεσπότης, Δηήτρης Μανάρης και τα παλιότερα μέλη του Club Φίλων ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν τα πρόσφατα εγγεγραμμένα και γεμάτα όρεξη για προσφορά μέλη και όλοι μαζί ευχήθηκαν επιτυχίες και τίτλους σε όλα τα τμήματα και τους αθλητές του ΠΑΟΚ στα 100 χρόνια του συλλόγου.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Ο Αχιλλέας Μπουζάκης κόβει την πίτα

Γιώργος Κανταρτζής και Θάνος Τσουλκανάκης, με τον πρόεδρο του Club Φίλων ΠΑΟΚ, Δημήτρη Μανάρη

Ο Θάνος Παπαευθυμίου με τον Δημήτρη Μανάρη

Ανδρέας Σαγιόγλου και Βασίλης Καλιάκης


Νίκος Συμεωνίδης και Σωκράτης Κίρτσιος με τον Δημήτρη Μανάρη ανάμεσα



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.