Το χειροκρότημα στον Κωνσταντέλια χαραμάδα εξόδου από την τοξικότητα

Γιώργος Πετρίδης11 Νοεμβρίου 2022

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο οποίο κυριαρχούν οι παράγοντες σε βάρος των ποδοσφαιριστών και του ίδιου του προϊόντος, εικόνες όπως αυτές που έδωσε χθες ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι σαν μια διέξοδος από την τοξικότητα. Ένας ποδοσφαιριστής 19 χρόνων –γεννημένος στις 5 Μαρτίου 2003- μας προσέφερε μια εικόνα που μοιάζει ξένη προς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τους αντίπαλους φιλάθλους να τον χειροκροτούν αναγνωρίζοντας όχι μόνο το παιχνίδι αλλά και το ταλέντο του.


Δεν αποτυπώνονται απαραίτητα στους αριθμούς όσα έκανε χθες ο Κωνσταντέλιας. Πριν αντικατασταθεί από τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στος 71’, είχε προλάβει να έχει συμμετοχή στα γκολ του ΠΑΟΚ και να «γράψει» πέντε σωστές πάσες, πέντε κλεψίματα, ένα μόνο –για κάποιο λόγο- κερδισμένο φάουλ και μία τελική προσπάθεια. Ήταν αυτή που αποτέλεσε, ίσως το μοναδικό ψεγάδι, στην κατά τα άλλα αψεγάδιαστη εικόνα του.

Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι του Κωνσταντέλια ως βασικού και με 70+ λεπτά παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο. Έφτασε τα επτά παιχνίδια στο φετινό Πρωτάθλημα αλλά είναι προφανές ότι πρόκειται μόνο για την αρχή…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.