Το «χάθηκε η χρονιά» δεν το δέχεται ο ΠΑΟΚτσής!

Γιώργος Ζαΐρης24 Νοεμβρίου 2021

Η ήττα από τον Ατρόμητο έχει φέρει τον ΠΑΟΚ στο -7 από την κορυφή και μακριά από τον στόχο του Πρωταθλήματος. 

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η ήττα αλλά και οι άστοχες από κάθε άποψη δηλώσεις τόσο του Φερνάντο Βαρέλα όσο και του Λουτσέσκου έφεραν έναν απόλυτα δικαιολογημένο εκνευρισμό στις τάξεις των φίλων του Δικεφάλου. 

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ κατανοούν και έχουν αντιληφθεί πως το ρόστερ της ομάδας έχει κενά, πως ένας ακόμη μεταγραφικός σχεδιασμός ήταν άστοχος, πως η ομάδα δεν ενισχύθηκε εκεί που έπρεπε. Για αυτό και φρόντισαν από την πρώτη στιγμή να στηρίξουν την προσπάθεια. Αλλά παράλληλα δεν έβγαλαν από το κάδρο και τη λέξη «απαιτώ». 

Και τώρα αυτό είναι το ζητούμενο: απαιτούν από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές να παλέψουν ως το τέλος. Απαιτούν όμως και από τη διοίκηση, έστω και αργά, έστω και τώρα και ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, να αποδείξουν στην πράξη πως πιστεύουν στην ανατροπή.

 Και αυτό θα συμβεί μόνο αν φέρουν στον Λουτσέσκου παίκτες που θα τους αποκτούσαν αν ο ΠΑΟΚ ήταν ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό ή ακόμη και πρώτος στη βαθμολογία. Θα είναι έγκλημα και ασέβεια προς τον κόσμο της ομάδας, αυτό το -7 να αποτελέσει άλλοθι ώστε το «χάθηκε η χρονιά» να φέρει αγωνιστική παραίτηση και απροθυμία για μεταγραφική ενίσχυση από το πάνω ράφι. 

Στην παρούσα φάση υπάρχει μια σιγή ασυρμάτου και είναι απόλυτα λογικό αφού την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ παίζει τον μοναδικό ρεαλιστικό του στόχο, δηλαδή να προχωρήσει στην Ευρώπη. Με ανοικτές πληγές από το κάζο στο Περιστέρι, ο Δικέφαλος ταξιδεύει αύριο στην Μπρατισλάβα για τη νίκη και μόνο για αυτή! 

Μπορεί η ομάδα ακόμη και με ισοπαλία να μένει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης, αλλά θέλει να ορίζει μόνη της τις τύχες της την τελευταία αγωνιστική, όταν θα υποδέχεται την Λίνκολν. Για αυτό και από χθες άρχισε μια προσπάθεια ανασύνταξης χωρίς αυτό να σημαίνει πως το -7 από την κορυφή έχει ξεχαστεί ή προβλημάτισε μόνο για ελάχιστες ώρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.