Το χαμηλό βαρομετρικό πρέπει να προβληματίσει

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Προφανώς και το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές πως ο στόχος της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ είναι να προετοιμάσει νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε όταν κληθούν να πάρουν τις ευκαιρίες τους στην πρώτη ομάδα, να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν. 


Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ενώ κάποια άλλα, είχαν το προνόμιο να βρεθούν και στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό το έχουμε καταγράψει, όμως από την άλλη δεν πρέπει να προσπεράσουμε και την πραγματικότητα. 

Ο ΠΑΟΚ για τρίτο συνεχόμενο ματς μέσα στο 2024 δεν πήρε την νίκη. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει σχεδόν τους μισούς βαθμούς από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λεβαδειακό. Και προφανώς αν δεν υπάρξει αντίδραση και αν δεν έρθουν άμεσα νικηφόρα αποτελέσματα θα πρέπει να κοιτά και προς τα... κάτω, αφού θυμίζουμε πως από φέτος και οι δεύτερες ομάδες μπορεί να υποβιβαστούν.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει κάνει μια τεράστια επένδυση, το μπάτζετ είναι από τα υψηλότερα του Πρωταθλήματος (αρκεί να σκεφτούμε για παράδειγμα πόσα παίρνει ο Νινούα). Έτσι το χαμηλό... βαρομετρικό προφανώς και πρέπει να προβληματίσει γιατί αναφερόμαστε σε μία ομάδα, για την οποία υπάρχουν προσδοκίες. Πρέπει λοιπόν να αλλάξει η κατάσταση, να έρθουν νίκες που θα τονώσουν την ψυχολογία των παικτών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.