Το αυτονόητο ήρθε δύσκολα για τον ΠΑΟΚ και τώρα… μεταγραφές!

Γιώργος Ζαΐρης13 Αυγούστου 2021

Ο ΠΑΟΚ έκανε το αυτονόητο αλλά αυτό ήρθε δύσκολα ελέω διαιτητή αλλά και των δικών του χαμένων ευκαιριών. Αν ο βοηθός έβλεπε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή μετά το σουτ του Ελ Καντουρί και γινόταν εκεί το 3-0, πριν το τέλος του ημιχρόνου δηλαδή, θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Αλλά έχασε, σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες αλλά ευτυχώς δεν το πλήρωσε στο τέλος με την λανθασμένη έξοδο του Πασχαλάκη. 

Ποια συμπεράσματα βγάλαμε από το ματς; Πρώτα απ’ όλα το απόλυτο δίκιο του Λουτσέσκου που από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως ο Μπίσεσβαρ του είναι χρήσιμος. Ο… χοντρός λοιπόν ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης. Παίρνεις Πρωτάθλημα με τον Μπίσεσβαρ; ΟΧΙ. Αλλά παίρνεις Πρωτάθλημα ΚΑΙ με τον Μπίσεσβαρ. Όπως ΚΑΙ με τον Ελ Καντουρί που ήταν από τους καλύτερους. Εχασε γκολ αλλά πέτυχε γκολ που κακώς δεν μέτρησε. Ο Κούρτιτς με άλλα πέντε επίσημα ματς στα πόδια του θα δικαιώσει την μεταγραφή του ενώ ο Στέφαν Σβαμπ όταν έρθει η στιγμή να βγάζει ενενηντάλεπτο στο ίδιο τέμπο (όπως και οι συμπαίκτες του) θα είναι πολύτιμος. 

Αλλά πάμε και στο σήμερα. Όχι στο αύριο. Στο σήμερα. Σήμερα λοιπόν ο ΠΑΟΚ πρέπει να δηλώσει τη λίστα στην UEFA για τα ματς των πλέι οφ. Θα έχει νέο πρόσωπο; ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ. Φυσικά μια μέρα πριν από την έναρξη της πρώτης αναμέτρησης θα έχει δικαίωμα προσθαφαίρεσης. Μπορεί αυτός ο ένας ή οι δυο παίκτες να είναι το Σάββατο στην προπόνηση; ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι. Ο ΠΑΟΚ φωνάζει για μεταγραφές και μια πρόκριση επί της Μποέμιανς δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν. Η πρόκριση ήταν το ζητούμενο, ήρθε τώρα πρέπει η διοίκηση να αναλάβει δράση. 

Κλείνω με το ωραίο συναίσθημα να ακούς τον κόσμο στο γήπεδο. Δυστυχώς δικαιολογημένος ο διχασμός. Κάποιοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να έρθουν. Σεβασμός για όλους αυτούς τους αποκλεισμένους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.