«Το αύριο δεν θα είναι για κανέναν ίδιο χωρίς τον Παύλο»

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2020

Ο Παύλος Δήμου υπέστη ανακοπή καρδιάς σκορπώντας την θλίψη στην αθλητική οικογένεια του Μακεδονικού και ευρύτερα του ποδοσφαίρου και κυρίως στους δικούς του ανθρώπους. Ο Ανδρέας Παντζιαράς και ο Περικλής Αμαντίδης μίλησαν για τον άνθρωπο Παύλο και τον ποδοσφαιριστή στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ανδρέας Παντζιαράς: «Το αύριο δεν θα είναι για κανέναν ίδιο»

 «Ένας άνθρωπος που πρόσεχε τη ζωή του, ένας άριστος οικογενειάρχης και φίλος. Ένας σπάνιος άνθρωπος. Δεν είχε δείξει ποτέ δείγμα ότι είχε κάτι. Ήταν αγχώδης και τελειομανής. Μια άτυχη στιγμή, μια κακή μέρα έφερε το μοιραίο. Γυμναζόταν καθημερινά ήταν μόνος ή με την ομάδα. Σε μια στιγμή ρουτίνας ένιωσε μια αδιαθεσία, μούδιασε, σε 10 λεπτά το ασθενοφόρο ήρθε αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Εγώ ήμουν εκεί για τέσσερις πέντε ώρες και έφυγα πέντε λεπτά πριν συμβεί το γεγονός. 

Δέχθηκα τηλεφώνημα. Πήγα στο Ιπποκράτειο και περιμέναμε να έρθει το ασθενοφόρο, το οποίο έκανε πάνω από μια ώρα. Έκανα δύο κλήσεις στο 166 και μου είπαν ότι έχει συναντηθεί με την ομάδα για να τον επαναφέρουν στη ζωή. Αφήνει πίσω του δύο υπέροχα παιδιά, μια σύζυγο. Καλό κουράγιο στους ανθρώπους του. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Το αύριο δεν θα είναι για κανέναν μας δεν θα είναι ίδιο. Τρομερή απώλεια. Ένα πραγματικό βουνό, ένας ποδοσφαιριστής που χαιρόσουν κάθε λεπτό μαζί του, έπαιρνες ζωή μιλώντας μαζί του»

Περικλής Αμανατίδης: «Το σημαντικό να βρει κουράγιο η οικογένεια»

«Παίζει ρόλο και η ηλικία που χάνεις κάποιον. Ένα παιδί με χαμόγελο. Θέλω να δώσω κουράγιο στην οικογένεια του. Εμένα θα μου μείνει το χαμόγελο που είχε στα χείλη. Συνεργάστηκα μαζί του στην ομάδα του Αιγινιακού. Ήταν ένα φανταστικό παιδί. Μου φάνηκε πως ήταν μια φάρσα κακή αλλά είναι πραγματικότητα. Θα πρέπει να βρει κουράγιο η οικογένεια του να προχωρήσει. Ήταν ένα παιδί σε εκπληκτική κατάσταση, ήταν να έπαιζε ακόμη ποδόσφαιρο». 

Για τον Ηρακλή: «Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ηρακλή. Μου έγινε μια πρόταση αλλά λόγω προσωπικών προβλημάτων δεν θα μπορούσα να προσφέρω. Εύχομαι να επιστρέψει εκεί που ανήκει καθώς δεν είναι για ερασιτεχνικές κατηγορίες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.