Το απόλυτο restart με απόλυτη ταπείνωση

Γιώργος Ζαΐρης18 Οκτωβρίου 2022

Χθες το πρωί στην εκπομπή με τον Γιάννη Πάγκο, ένα από τα μηνύματα που πήραμε ήταν και το αν ο Λουτσέσκου θα φύγει σε περίπτωση ήττας από τον Ολυμπιακό. Για να το ξεκαθαρίσω δεν κακίζω αυτόν που το έστειλε αφού ήταν ένας από τους πολλούς που δεν περίμεναν πως ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον αγώνα.  Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα απόλυτο, ένα ιδανικό restart. Ταπείνωσε τον Ολυμπιακό, ταπείνωσε τον ύποπτο Πορτογάλο στο VAR τον Πινέιρο και τον φοβισμένο Τρεϊμάνις. Αν αυτό δεν ήταν πέναλτι που έγινε πάνω στον Ολιβέιρα, τότε ΠΟΙΟ;

Ο Ολυμπιακός έπαιζε τα ρέστα του, ο ΠΑΟΚ τέλειωσε το παιχνίδι με τον Σάστρε αριστερό μπακ που είχε να παίξει πολύ καιρό. Ο ΠΑΟΚ είχε να κερδίσει επτά μήνες και το έκανε στο γήπεδο που έχει τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Μπορεί να προηγήθηκε με το αυτογκόλ αλλά δεν ήταν κακός μέχρι εκείνο το διάστημα. Μετά τα χάλασε και τιμωρήθηκε με το γκολ του Χάμες Ροντρίγκες. Και ενώ στην ανάπαυλα οι δημοσιογράφοι και οι φίλοι του Ολυμπιακού ήταν βέβαιοι για τη νίκη, ήρθε το γκολ του Νάρεϊ και μετά το απόλυτα έξυπνο ματς από τον ΠΑΟΚ στον οποίο δεν επέτρεψαν να εκτελέσει πέναλτι.

Συγκλονιστική η τετράδα του ΠΑΟΚ πίσω. Συνεργάστηκε ο Κουλιεράκης με τον Λύρατζη στη φάση του δεύτερου γκολ πριν εκτελέσει ο Νάρεϊ. Ο Τσαούσης έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα. Δεν μπορώ να πω ότι υπήρξε παίκτης του ΠΑΟΚ που υστέρησε στο δεύτερο μέρος. Ακόμη και ο κακός Αουγκούστο του πρώτου, μπήκε διαφορετικός.

Τεράστια νίκη για τον ΠΑΟΚ που βάζει τέλος στην εσωστρέφεια που ο ίδιος δημιούργησε χαρίζοντας χαζά, εντελώς χαζά βαθμούς. Πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη. Και σήμερα πρέπει να περιμένουμε τα νεότερα για Τσαούση. Γιατί μπορεί να παίξει με τον Σάστρε αριστερό μπακ κόντρα στον Αστέρα. Οπως και για τους Ντάντας, Αουγκούστο που επίσης έγιναν αναγκαστική αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση χθες ο ΠΑΟΚ έκανε τον κόσμο του περήφανο. Οχι γιατί κέρδισε τον Ολυμπιακό αλλά γιατί χθες φόρεσε μετά από αρκετούς μήνες το ασπρόμαυρο DNA.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.