Το απόλυτο crash test για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2020

Στην πιο κρίσιμο στιγμή της σεζόν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Αμπέλ Φερέιρα καλούνται να σηκώσουν ανάστημα, να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες αφήνοντας στην άκρη την κακή εμφάνιση στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ και απέναντι στον Παναθηναϊκό (απόψε στις 21:30 σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5 και το Cosmotesport 1 HD) να πάρουν την νίκη και να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης.

Κάλλιστα το αποψινό παιχνίδι, δεδομένου τα όσων προηγήθηκαν, έχει τον χαρακτήρα του crash test και το σημαντικό είναι ο Δικέφαλος να παίξει παθιασμένα και οργανωμένα, δείχνοντας τις πραγματικές του δυνατότητες. Η συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ που θα γεμίσει την Τούμπα, θα αποτελέσει ένα από τα ισχυρά ατού της ομάδας, για την ψυχολογική τόνωση που θα έχουν οι παίκτες, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Και άλλες φορές στο παρελθόν βρέθηκε ο ΠΑΟΚ σε δύσκολη θέση, έβγαλε όμως αντίδραση, έδειξε χαρακτήρα και το ίδιο καλείται να πράξει, απόψε το βράδυ.

Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει στον Λέο Μάτος που είχε ανεβάσει πυρετό μετά το ματς του ΟΑΚΑ και εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπώρησε (κόλλησε από το παιδί του) προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Απόντες θα είναι οι Λέο Ζαμπά και Χοσέ Κρέσπο που δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους απασχολούν. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.