Πατουλίδου: «Η Αθήνα είναι σε καλύτερη μοίρα από εμάς;»

Metrosport Team05 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης, Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου και αναφέρθηκε στην αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το άνοιγμα του λιανεμπορίου θα λειτουργούσε ως βαλβίδα αποσυμπίεσης. Όχι μόνο οικονομική αλλά και κοινωνική»!

«Οι άνθρωποι της αγοράς ετοίμασαν τα καταστήματά τους τις βιτρίνες τους έκαναν τις παραγγελίες, ειδοποίησαν το προσωπικό τους και ξαφνικά ακούν το βράδυ της Παρασκευής πως δεν θα ανοίξουν. Δεν γίνεται έτσι. Το άνοιγμα του λιανεμπορίου θα λειτουργούσε ως βαλβίδα αποσυμπίεσης. Όχι μόνο οικονομική αλλά και κοινωνική», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όταν έχεις γιατρούς πρώτης γραμμής στη Θεσσαλονίκη και σου αναφέρουν ότι από τότε που έχουν παρθεί τα μέτρα δεν έχουν αποτέλεσμα, βλέπεις να βγαίνουν και λένε ανοίγουν τα μαγαζιά. Το Σάββατο είχε τόσο κόσμο στην παραλία που δεν μπορείς να τον μαντρώσεις. Είμαι προβληματισμένη με όλο αυτό που γίνεται. Με 500 ευρώ που θα πάρει κάποιος μπορεί να ζήσει; Δεν έχει να κάνει Βορράς ή Νότος. Η Αθήνα είναι σε καλύτερη μοίρα από εμάς; Αν θυμηθούμε την αρχή της πανδημίας, είχαμε μια αξιομνημόνευτη πειθαρχία όλοι μας, αλλά μετά πήγαν όλα στράφι. Εσύ μπορείς να πειθαρχείς ατομικά, αλλά ο διπλανός σου να μην το κάνει. Μετά από έναν χρόνο έχουν ισοπεδωθεί πολλά. Είχαμε το μνημόνιο, ήρθε ο κορωνοϊός και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα. Θα μπορούσε να ανοίξουν τα μαγαζιά με περιορισμένο ωράριο, έστω 3-5 ώρες. Δεν γίνεται άλλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.