Το ανάστημα του ΠΑΟΚ μετρά…

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2022

Ναι, όλα είναι κατά τού ΠΑΟΚ. Δίχως δεύτερη κουβέντα. Αυτήν την περίοδο μάλιστα, είναι κατά κι ο ίδιος του, ο εαυτός. Για να τα λέμε τα πάντα, όλα αλλά… Σκεφθείτε – εάν θέλετε - πως με κόντρα άνεμο απογειώνεται το αεροπλάνο!

Δεν τρέφουν ψευδαισθήσεις οι φίλοι του «δικέφαλου». Ελπίδες όμως, τρέφουν.

Ελπίδες για να πατήσει φρένο. Να τραβήξει και χειρόφρενο η ομάδα τους. Για να γίνει αυτό πάντως, είναι άκρως απαραίτητη η δική τους πλάτη. Δίχως αυτή; Δεν έχει τύχη αυτός ο ΠΑΟΚ…

Το γράψαμε. Το ξαναγράψαμε. Μάλλιασε το χέρι μας, να το γράφουμε. Ο κόσμος στήριξε την ομάδα του. Η ομάδα δεν στήριξε (κι εφέτος…) τον κόσμο της. Η ζωή για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του πάντως, δεν τελειώνει εδώ. Διαφωνείτε; Δε νομίζουμε!

Και στο κάτω κάτω της γραφής… Στα δύσκολα μετρούνται οι ψυχές.

Στα δύσκολα θα (ξανα)φανεί πόσο καλός καπετάνιος είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Στις φουρτούνες κρίνονται οι καπετάνιοι. Όταν μάλιστα, δικά τους λάθη οδηγούν τα καράβια τους σε αυτές.

Στα δύσκολα φάνηκε κι ο Ιβάν Σαββίδης. Όταν ο ΠΑΟΚ ήταν για τα ανάθεμα. Με την κίνηση του να φέρει πίσω στην Τούμπα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, έναν σταρ της Μπουντεσλίγκα… Τα έφερε όλα τούμπα ! Κι ο ΠΑΟΚ απογειώθηκε.

Τα πιάνετε τα υπονοούμενα. Έτσι;

Μας κάποτε έλεγε ο Παλ Τσερνάι. Ήταν λίγο σε ξενοδοχείο του Μονάχου (τότε οι απεσταλμένοι έμεναν μαζί με την ομάδα) πριν τον αλησμόνητο αγώνα με την Μπάγερν: «Στην ανηφόρα δε σε κουράζει ο δρόμος. Τα χαλίκια στα παπούτσια σε κουράζουν». Για να μετρήσει το ανάστημα του ΠΑΟΚ στις δυσκολίες κι όχι της Μπάγερν.

Επιτρέψτε μας, ως εκ τούτου, να θεωρούμε κι εμείς πως το ανάστημα του ΠΑΟΚ δε μέτρησε μέχρι σήμερα. Κι έπεσε τόσο χαμηλά, αγωνιστικά. Αυτό θα μετρήσει για να ανέβει, αγωνιστικά…

ΥΓ 1: Δεν έχει σημασία ποιόν (κι εάν, γενικά) ψηφίζετε. Είναι απόλυτα σεβαστό φυσικά, όποιον (ή δεν) ψηφίζετε. Σημασία έχει , ν αναγνωρίσετε τη λεβεντιά στη Βουλή των Ελλήνων. Πως; Με περιπτώσεις όπως του Κυριάκου Βελόπουλου. Είναι ο μοναδικός ο οποίος όρθωσε το ανάστημα του και μίλησε την γλώσσα της αλήθειας για τον Ιβάν Σαββίδη.

ΥΓ 2: Τον ψηφίζουμε, δεν τον ψηφίζουμε τη λεβεντιά τού Κυριάκου Βελόπουλου, την αναγνωρίζουμε. Που είναι όλοι οι άλλοι… Εκείνοι – από όλα τα κόμματα - οι οποίοι προεκλογικά παρελαύνουν από την Τούμπα, για να «πάρουν την ευχή» το Ιβάν Σαββίδη;

ΥΓ 3 : Και τι έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης; Μίλησε την γλώσσα της αλήθειας, όταν όλοι οι άλλοι (ξέρετε …Εκείνοι!) οι οποίοι δεν τη μιλούν. «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι Έλληνας και Πόντιος», είπε. Το αυτό λέει βέβαια, η ελληνική Πολιτεία αλλά μάλλον, κάποιοι εκφραστές της δεν τους αρέσει να το ακούν!

ΥΓ 4 : Οι ευχές όλων για τον Γιάννη Μιχαηλίδη ο οποίος επέστρεψε σιδερένιος στην ενεργό δράση. Κι έλειψε πολύ από τον ΠΑΟΚ. Για την επιστροφή του αξίζουν συγχαρητήρια στους… αρμόδιους. Να μην τους κακολογούμε μόνο για τις θλάσεις. Μια καλή κουβέντα την δικαιούνται για τον Γιάννη Μιχαηλίδη. Έτσι;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.