Το «αν» που κρατάει στο «κάδρο» τον Σούλη

Γιώργος Πετρίδης04 Φεβρουαρίου 2020

Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Θανάση Σκουρτόπουλο έχουν φτάσει σε ένα προχωρημένο σημείο, σε τέτοιο βαθμό που η πιθανότερη εξέλιξη να είναι η τελική συμφωνία και η ανακοίνωση της στη διάρκεια της αυριανής μέρας. Υπάρχει όμως μία επιφύλαξη που ακόμη κρατούν στο “παλατάκι”.

Πρόκειται για ένα “αν” που τους διατηρούσε συγκρατημένους μετά το παιχνίδι με τη Βόννη. Αφορά στις υποχρεώσεις του Σκουρτόπουλου με την Εθνική ομάδα στον μήνα που διανύουμε. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ στις 21 του μήνα με τη Βουλγαρία στην Πάτρα και στις 24 με τη Βοσνία στην Τούζλα. Λίγες δηλαδή μέρες πριν το ματς στη Λήμνο με τον Ήφαιστο (29/2).

Αν ο Σκουρτόπουλος πάρει την άδεια από την ΕΚΟ να δουλέψει στον ΠΑΟΚ και οι υποχρεώσεις του περιοριστούν μόνο σε αυτήν την εβδομάδα, το θέμα θα κλείσει. Αν όμως αυτό δεν συμβεί, στο “παλατάκι” μοιραία θα μπουν σε δεύτερες σκέψεις αφού δεν θα έχει νόημα η πρόσληψη ενός προπονητή που δεν θα δουλέψει με την ομάδα στο διάστημα της διακοπής, κάτι που είναι απολύτως αναγκαίο.

Γι' αυτό δεν γίνεται να βγει από το “κάδρο” ο Σούλης Μαρκόπουλος με τον οποίο έχει κάνει σχετική επαφή άνθρωπος της ΚΑΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.