Το αήττητο που έγινε συνήθεια για τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης19 Οκτωβρίου 2020

Χρειάστηκε το γκολ του Μουργκ στο 89ο λεπτό για να τα καταφέρει στο ΟΑΚΑ, όμως η ακόμη κι έτσι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να δώσει συνέχεια σε ένα ιδιαίτερο σερί του. Συμπλήρωσε επτά σερί σεζόν στις οποίες έμεινε αήττητος στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος.

Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε μία φορά στις πέντε αγωνιστικές ήταν στην εκκίνηση του Πρωταθλήματος 2013-14, όταν ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 2-0. Ένα χρόνο πριν (2012-13) είχε χάσει και πάλι ένα ματς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, τότε από τον Ατρόμητο με 1-0.

Οι πέντε πρώτες «στροφές» βρίσκουν τον Δικέφαλο σε έναν απολογισμό δύο νικών και τριών ισοπαλιών. Οι τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σημείο, είναι αριθμός που εμφανίζεται μετά από 11 χρόνια.

Η μοναδική περίπτωση στην τελευταία 20ετία στην οποία ο ΠΑΟΚ δεν έχασε βαθμούς σε αυτό το σημείο του Πρωταθλήματος, κάνοντας δηλαδή το 5/5, ήταν εκείνη της σεζόν 2018-19. Τότε είχε νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης εντός με 1-0, τον Πανιώνιο εκτός με 1-0, τον ΟΦΗ εκτός έδρας με 3-1, την ΑΕΚ εντός με 2-0 και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας με 1-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές των τελευταίων 20 σεζόν...


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.