Ο Γκαρσία ήθελε Ιωσηφίδη στην πρώτη ομάδα, αλλά... δεν προχώρησε!

Metrosport Team16 Μαρτίου 2021

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις 30 Οκτωβρίου του 2020 ανέλαβε το τιμόνι του ΠΑΟΚ με στόχο να αποτελέσει την διάδοχη κατάσταση του Αμπέλ Φερέιρα ο οποίος...«κούνησε μαντίλι».

Ο Ουρουγουανός προπονητής αφότου ανέλαβε τα καθήκοντα του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και όπως μετέφερε το Metropolis 95.5 και η εκπομπή «Στη Σέντρα», είχε ένα αίτημα αναφορικά με την πλαισίωση του τεχνικού του τιμ και αυτό το αίτημα άκουγε στο όνομα «Κώστας Ιωσηφίδης».

Ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ ζήτησε να ανέβει από τα τμήματα υποδομής της ομάδας ο γενικός αρχηγός της Κ19 ωστόσο αυτό συνάντησε εμπόδια και το αίτημα του δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ με τον Ιωσηφίδη είχαν αρμονική συνεργασία κατά την κοινή τους παρουσία στα τμήματα υποδομής. 

Παράλληλα, στα μεταγραφικά έγινε γνωστό ότι επιθυμία του Γκαρσία για το αριστερό άκρο της άμυνας ήταν ο Φεράρι του Βόλου, μια κίνηση που επίσης δεν υλοποιήθηκε, ενώ αποκτήθηκε ο Μπαμπά. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στην εκπομπή, το τελευταίο χρονικό διάστημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν απομακρυνθεί ένας φροντιστής, ένας φωτογράφος και μια πεντικιούρ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.