«Το Aegean College έχει αναδειχθεί σε πρώτη δύναμη στην επαγγελματική αποκατάσταση»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η διευθύνουσα σύμβουλος του Aegean College, Κωνσταντίνα Μακρυπλίδη παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό πρόγραμμα του εκπαιδευτικού ομίλου που πλέον απέκτησε τον δικό του χώρο στη καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε αναλυτικά τη διεξοδική ενημέρωση για τα προγράμματα σπουδών:

«Το Aegean College έχει μια πολυετή παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης  που πλησιάζει τα 80 χρόνια. Πλέον βρισκόμαστε και στη καρδιά της Θεσσαλονίκης επί της οδού Τσιμισκή 45. Έχει γίνει μια μεγάλη επένδυση σε έναν πολύ όμορφο χώρο και το κτίριο είναι έτοιμο να δεχτεί τους νέους φοιτητές της Θεσσαλονίκης.

Στην αγορά των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων το Aegean College έχει αναδειχθεί σε πρώτη δύναμη στην επαγγελματική αποκατάσταση. Μέσα από μέρες καριέρας σεμινάρια και ομιλίες από καταρτισμένους επαγγελματίες οι φοιτητές μας έχουν την δυνατότητα να δικτυωθούν και να ετοιμάσουν το βιογραφικό τους για την αγορά εργασίας καλύτερα.

Όσον αφορά τις ειδικότητες , οι πιο δημοφιλείς στο ΙΕΚ Όμηρος είναι σχετικές με τον τουρισμό και τον επισιτισμό, δηλαδή τις δύο βαριές βιομηχανίες της χώρας μας. Φυσικά υπάρχουν και δεκάδες άλλες ειδικότητες όπως η τεχνητή νοημοσύνη ,η ψυχολογία , ενώ είμαστε και πολύ περήφανοι για τον νέο μας τομέα  βιοεπιστημών, με προγράμματα και στη Χημεία.

Σε κάθε περίπτωση, ο όμιλός μας προσφέρει πτυχίο με επαγγελματικά δικαιώματα και αναγνώριση στην αγορά εργασίας. Πάρα πολύ σημαντική είναι και η συνεργασία μας με το βρετανικό πανεπιστήμιο του Essex. Η εν λόγω συνεργασία πρακτικά σημαίνει ότι οι φοιτητές μας  σπουδάζουν στα ελληνικά, στη πόλη τους και χωρίς να χρειαστούν να φύγουν και παίρνουν ένα πτυχίο παγκοσμίως αναγνωρισμένο και κατοχυρωμένο από το βρετανικό πανεπιστήμιο.

Η ανταπόκριση και η έλευση των νέων φοιτητών στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο και να απευθυνθούμε στις διεθνείς αγορές, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών που προσφέρουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.