Το -9 να μην είναι άλλοθι για να μην έρθει εξτρέμ, η χρονιά δεν τελείωσε

Γιώργος Ζαΐρης31 Ιανουαρίου 2022


Αν μια ομάδα δικαιούταν την νίκη στο ντέρμπι ήταν ο ΠΑΟΚ. Αυτό μπορεί όμως να φαντάζει ως παρηγοριά στον άρρωστο αν σκεφτούμε πως η διαφορά παρέμεινε στους εννιά βαθμούς. Και είναι προφανές πως χθες ήταν η μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να ξαναμπεί ουσιαστικά στη μάχη του τίτλου. 

Προφανώς και δεν είχαμε χθες στέψη του Ολυμπιακού, αλλά είναι το μεγάλο φαβορί. Το χθεσινό ματς μας έδωσε για μια ακόμη φορά να καταλάβουμε πως ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ήταν ο αντίπαλος του... ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν στο να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. 

Προφανώς και οι φίλοι της ομάδας βλέποντας το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο (μέχρι την ισοφάριση) θα σκέφτηκαν τους δυο πεταμένους βαθμούς με τον ΝΠΣ και τις αστείες ήττες με Ιωνικό και Ατρόμητο. Αλλά το παρελθόν δεν αλλάζει. 

Ομως φάνηκε και χθες πως ο Λύρατζης θα έπρεπε πολύ νωρίτερα να πάρει την ευκαιρία του όπως και ο Τσιγγάρας. Οπως όμως φάνηκε και χθες πως έστω και τώρα η ομάδα είναι σε καλό δρόμο αλλά το θέμα είναι πως δύσκολα θα προλάβει. 

Μετά τον Μπίσεσβαρ στο αριστερό άκρο της επίθεσης το... χάος. Αν άντεχε ο Ντιέγκο ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αφού ο Ζαμπά χθες έπαιξε για τον... εαυτό του και αδίκησε και τον ίδιο και την ομάδα.  

Οταν απέναντι στον Ολυμπιακό αναγκάζεσαι να βάλεις επιτελικό χαφ σε ρόλο δεκαριού τον Μιτρίτσα καταλαβαίνεις ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν αστείος και προφανώς η άφιξη του Σοάρες είναι σημαντική όμως για την... επόμενη χρονιά σε ότι αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου έστω και αν υπάρχουν ακόμη λίγες αλλά υπάρχουν, ελπίδες. 

Χθες ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πράγματα από τον Κούρτιτς και τον Αουγκούστο ενώ στη μια και μοναδική φάση του Ολυμπιακού που ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης ο Βιεϊρίνια δεν πρόλαβε τους συμπαίκτες του στο τεχνικό οφσάιντ. Το δίδυμο Ινγκασον-Κρέσπο ήταν εξαιρετικό ενώ κανείς από τους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή δεν έδωσαν πράγματα στην ομάδα και αυτό συμβαίνει σπανίως φέτος. 

Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να απογοητευτεί έχει να δώσει αρκετά ματς μπροστά του πρέπει να βρει το κίνητρο και σε αυτή τη διοργάνωση. Και φυσικά το -9 μακάρι να μην είναι το απόλυτο άλλοθι για να μην έρθει εξτρέμ έστω και σήμερα. Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα το χρειάζεται. Γιατί πολύ απλά η χρονιά δεν έχει τελειώσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.