Το 50-50 του Κρμέντσικ για παραμονή στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός08 Μαΐου 2021

Τα δεδομένα που μετέφερε χθες στο Metropolis 95,5 ο Τσέχος δημοσιογράφος, Γιάκομπ Κόνετσνι, δίνουν σε απόλυτο βαθμό την εικόνα για το που βρίσκεται η υπόθεση της παραμονής του Κρμέντσικ  και την νέα σεζόν στην Τούμπα. Έχουμε και λέμε:

-Όπως και στην περίπτωση Μπάμπα, ο ΠΑΟΚ επιδιώκει την ανανέωση του δανεισμού για έναν ακόμη χρόνο.

-Η Μπριζ θέλει να τον πουλήσει και δείχνει διάθεση να περιμένει τις εμφανίσεις του στο EURO που ίσως ανεβάσουν την τιμή του.

-Την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν δύο σύλλογοι που ενδιαφέρονται. Ο ΠΑΟΚ και η Σπάρτα που δεν μπορεί να δώσει πάνω από δύο εκατομμύρια. Αρα δύσκολα θα απαιτήσει και περισσότερα η Μπριζ, παρότι τον αγόρασε με 6 εκατομμύρια, αν δεν προκύψει νέα πρόταση.

-Η εκτίμηση του Κόνετσνι είναι ότι ο Κρμέντσικ βρίσκεται 50-50 μεταξύ Σπάρτα και ΠΑΟΚ. Από την μία του αρέσει, όπως και στην οικογένειά του, η ζωή στην Ελλάδα, από την άλλη όμως, ελέω κορονοϊού δεν είναι εύκολη η μετακίνηση στην πατρίδα του για να βλέπει τους ανθρώπους του. Δεν θέλει να πάει πίσω στο Βέλγιο, ούτε στην Τουρκία ή την Ρωσία.

Και μία σημαντική λεπτομέρεια: Στην Σπάρτα τον θέλει ο προπονητής Βρμπα που τον είχε στην Πλζεν, αλλά ο αθλητικός διευθυντής, Τόμας Ροζίτσκι, δεν θέλει να δοθούν τόσο λεφτά για παίκτη στα 28, μιας και υπάρχουν ταλαντούχοι νεαροί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.