Κυλώνης: «Τιτανομαχίες» δεκάδων τροπαίων

Θανάσης Κυλώνης15 Σεπτεμβρίου 2021

Η δυάδα anytime scorer Κριστιάνο με g/g στη Σεβίλλη πλήρωσε χθες από το πρώτο ημίχρονο, τα combo των Γιουνάιτεντ και Μπάγερν δεν βγήκαν λόγω… Γουάν-Μπισάκα και Μπαρτσελόνα. Στο ρελαντί 0-3 κέρδισαν οι Βαυαροί, δικαιώθηκε πανηγυρικά ο χθεσινός μας τίτλος: «Τα πέτρινα χρόνια της Μπάρσα». Πάμε τώρα να δούμε τί κρατάμε απ’ το σημερινό και αυριανό πρόγραμμα…
Στο Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, τρία είναι τα παιχνίδια που τραβάνε επάνω τους τα φώτα. Τα δύο είναι «τιτανομαχίες», ζευγάρια όπου εμπλέκονται ομάδες που έχουν κατακτήσει αθροιστικά δεκάδες φορές την κορυφής της Ευρώπης. Ιντερ-Ρεάλ, με τη «βασίλισσα» να ταξιδεύει στο Μιλάνο χωρίς Μπέιλ, Κροος, Μεντί και Μαρσέλο. Αρκετά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, ορθώς νομίζω. Για Χ και 1-1 το «κόβω».

Λίβερπουλ-Μίλαν, οι οποίες δυο φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες όλες κι όλες, και τις δύο σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, με ένα τρόπαιο για κάθε μία. Διαφωνώ κάθετα με το 1.45 στον άσο, όσο κι αν σέβομαι τη δυναμική του «Ανφιλντ». Δεν παίζει με τη Μπέρνλι, με τη Νο2 ομάδα σε κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ παίζει, η οποία έχει μπει πολύ δυναμικά στο φετινό Καμπιονάτο. Υπάρχει αξία στην κόντρα του άσου, θα ήμουν πιο «ζεστός» αν έπαιζε ο Ζλάταν.

Σαφώς πιο λογικό το 1.30 στον άσο της Σίτι με τη Λειψία, αλλά και το 1.25 της Παρί στο Μπριζ. Σ’ αυτά τα ματς, όντως έχουμε τεράστια διαφορά επιπέδου. Η Παρί μάλιστα για πρώτη φορά θα έχει τους Μέσι-Νεϊμάρ-Εμπαπέ ταυτόχρονα στην ενδεκάδα της. Περιμένω ευρεία νίκη των Παριζιάνων που είναι το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου, θυμίζω ότι η Κλαμπ Μπριζ πρόσφατα δέχθηκε 6 γκολ στη Γάνδη. Κρατάω το διπλό μαζί με οver 3,5 στο 2.40 και τον άσο της Σίτι με over 2,5 στο 1.90.

Στο Γιουρόπα Λιγκ αύριο, αρκετά σετ αποδόσεων θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένα, συνεπώς υπάρχει αξία στην κόντρα των φαβορί. Μιλάω για τα παιχνίδια Μίντιλαντ-Λουντογκόρετς, Λοκομοτίβ Μόσχας-Μαρσέιγ, Μπέτις-Σέλτικ, Αϊντραχτ-Φενέρμπαχτσε και Μονακό-Στουρμ Γρατς. Στο τελευταίο, αξία υπάρχει και στο g/g του 2.00, όπως και στο 2.25 του g/g στο Λεβερκούζεν-Φερεντσβάρος. Πολύ πιθανό g/g & over το Γαλατά-Λάτσιο, τόσο οι Τούρκοι του Τερίμ όσο και οι Ρωμαίοι του Σάρι έχουν ξεκάθαρη τάση για μεγάλα σκορ.

Στο Κόνφερενς Λιγκ, παιχνίδια που υπόσχονται γκολ βάσει στατιστικών και πληρώνουν ικανοποιητικά τα g/g και over, είναι το Ρεν-Τότεναμ, το Φλόρα Ταλίν-Γάνδη, το Ράντερς-Αλκμααρ και το Μπόντο Γκλιμτ-Ζόρια. Καυτά φαβορί που «νοστιμεύουν» μαζί με over, o ΠΑΟΚ που αναμένεται να ξεσπάσει στους ημιεπαγγελματίες από το Γιβραλτάρ και η Ρόμα του Μουρίνιο, που έκανε το 5/5 στον πάγκο της, όλα με over. Υποδέχεται στο «Ολίμπικο» τη μετριότατη ΤΣΣΚΑ Σόφιας, που δεν θα έχει τον τιμωρημένο σκόρερ της Καϊσέδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΙΝΤΕΡ – ΡΕΑΛ Χ

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. 2 & Over 3,5

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΛΕΙΨΙΑ 1 & Over 3,5

ΠΕΜΠΤΗ

Επιλογές σε γκολ:

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΛΑΤΣΙΟ G/G & Over

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ G/G

ΜΟΝΑΚΟ – ΣΤΟΥΡΜ G/G

ΡΕΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ G/G

ΡΟΜΑ – ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ 1 & Over

Σημεία με αξία:

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ 1

ΜΠΕΤΙΣ – ΣΕΛΤΙΚ Χ2

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ Χ2

ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Χ2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.