Τιτανομαχία Λέικερς-Ουόριορς στα play in του ΝΒΑ

Metrosport Team17 Μαΐου 2021

Τελικά οι Λέικερς δεν απέφυγαν τη διαδικασία των play in πριν τα play off του ΝΒΑ. Οι πρωταθλητές νίκησαν τους Πέλικανς με 110-98 και 22 πόντους του Λεμπρόν Τζέιμς αλλά αυτό δεν αρκούσε, αφού οι Μπλέιζερς νίκησαν τους Νάγκετς. Έτσι προέκυψε τιτανομαχία Λέικερς-Ουόριορς!

Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου που λόγω κορωνοϊού έγινε με 72 αγώνες, έχουν γίνει γνωστές οι 12 ομάδες των play off και οι υπόλοιπες τέσσερις θα προκύψουν από τη νέα διαδικασία των play in. Βάσει αυτής, οι ομάδες που τερμάτισαν στην 7η και στην 8η θέση θα έχουν την ευκαιρία μέσω ενός αγώνα του απευθείας εισιτηρίου στα playoffs. Ο ηττημένος θα έχει μία ακόμα ευκαιρία αντιμετωπίζοντας τον νικητή των ομάδων που τερμάτισαν αντίστοιχα στην 9η και στην 10η θέση. Αντίθετα ο ηττημένος από αυτό το ζευγάρι δεν θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στα playoffs.

Σε σχέση με τα τελευταία ερωτηματικά που απαντήθηκαν οι Τζαζ νίκησαν τους Κινγκς με 121-99 και «κλείδωσαν» την πρωτιά στη Δύση αλλά και το καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους ενώ δεύτεροι έμειναν οι Σανς και τους ακολούθησαν Νάγκετς και Κλίπερς.

Στην Ανατολή, οι Σίξερς είχαν εξασφαλισμένη την πρωτιά ενώ οι Μπακς περιορίστηκαν στο Νο3 πίσω από τους Νετς και πάνω από τους Νικς. Χοκς και Χιτ έκλεισαν την πρώτη εξάδα.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS ΚΑΙ PLAY-IN ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΑΝΑΤΟΛΗ

PLAYOFFS

1. Σίξερς - Νικητής του Σέλτικς (Νο7) - Ουίζαρντς (Νο8)

2. Νετς - Ένας εκ των Σέλτικς, Oυίζαρντς, Πέισερς, Χόρνετς

3. Μπακς - 6. Χιτ

4. Νικς - 5. Χοκς

PLAY-IN ΤΟΥΡΝΟΥΑ

7. Σέλτικς - 8. Oυίζαρντς

9. Πέισερς - 10. Χόρνετς

ΔΥΣΗ

PLAY-OFFS

1. Τζαζ - Νικητής Λέικερς (Νο7) - Ουόριορς (Νο8)

2. Σανς - Ένας εκ των Λέικερς, Oυόριορς, Γκρίζλις, Σπερς

3. Νάγκετς - 6. Μπλέιζερς

4 Κλίπερς. - 5. Μάβερικς

PLAY-IN ΤΟΥΡΝΟΥΑ

7. Λέικερς - 8. Oυόριορς

9. Γκρίζλις - 10. Σπερς

Αναλυτικά το bracket των play in


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.