Της Κακομοίρας: Φαβορί ο Ολυμπιακός μετά την κλήρωση

Metrosport Team15 Μαρτίου 2023

ΚΟΚ Η κλήρωση για τα play off έγινε και έχουμε όπως αναμενόταν ντέρμπι με το καλημέρα. Θεωρητικά ο Ολυμπιακός είναι ο πιο τυχερός αφού στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τον Βόλο εκτός έδρας. Πιστεύεις θα επηρεάσει η συγκεκριμένη κλήρωση την διαδικασία των play off.

ΡΑΠ Ανάλογα με τα αποτελέσματα. Όπως σου είπα φαβορί για εμένα είναι ο Ολυμπιακός. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αν έχουν απώλειες που δεν είναι απίθανο θα μπλέξουν για τα καλά. Δε πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα έχει δεύτερη συνεχόμενη απώλεια στην έδρα της και μη ξεχνάς ότι η προϊστορία δεν ευνοεί τον ΠΑΟΚ με τον Άρη.

ΚΟΚ Ναι αλλά η ΑΕΚ δεν είναι καλά όπως βλέπουμε και δεν αντέχει σε αυτό το ρυθμό. Και η ισοπαλία είναι απώλεια και για τους δυο. Ο δε ΠΑΟΚ δείχνει πολύ ανεβασμένος σε αντίθεση με τον Άρη που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

ΡΑΠ Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τη φανέλα του, δεν έχει τη δυναμική του και το κυριότερο δεν έχει ένα πρόεδρο να ασχολείται όπως ο Μαρινάκης που είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Ένα πρόεδρο να βγαίνει κατά μέτωπο απέναντι στην ΑΕΚ και όχι έναν οργανισμό να απαντάει μόνο στο Ντέμη.

ΚΟΚ Δηλαδή σε επηρεάζει η όλη εικόνα του ΠΑΟΚ και τα λες αυτά. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ όμως δεν παραμένουν ζωντανοί στο παιχνίδι; Αυτοί δεν έχουν αυτά που λες ότι δεν έχει ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ στο παρασκήνιο κερδίζει συνέχεια τον Ολυμπιακό.

ΡΑΠ Στο γήπεδο την είδα την ΑΕΚ. Από τις τέσσερις ομάδες για φέτος μιλάμε σφυρίγματα δεν πήρε μόνο ο ΠΑΟΚ με εξαίρεση ένα σφύριγμα με τον Άρη. Εγώ είδα ότι όταν ο ΠΑΟΚ άρχισε να ενοχλεί άρχισε το πανηγύρι όσο για την ΑΕΚ περιμένω να ξεφουσκώσει.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 4-6 ΓΚΟΛ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΝΑΠΟΛΙ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 4-6 ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.