Στήλες Της κακομοίρας Βet

Της Κακομοίρας bet: Τι θέλει τώρα ο Ολυμπιακός;

Metrosport Team07 Μαΐου 2023

ΚΟΚ Το θρίλερ για την ανάδειξη του πρωταθλητή συνεχίζεται μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης. Ούτε ο Παναθηναϊκός , ούτε και η ΑΕΚ κατάφεραν να νικήσουν με αποτέλεσμα να μην είμαστε σίγουροι για το ποια ομάδα τελικά θα φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

ΡΑΠ Ο Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να έχει άστρο, αφού η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ δεν του κόστισε από τώρα μετά το 0-0 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Το θέμα τώρα είναι τι θα κάνει με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη αφού και ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει την τρίτη θέση.

ΚΟΚ Προσωπικά δεν περίμενα τον Παναθηναϊκό από την στιγμή που προηγήθηκε νωρίς, να μην καταφέρει να φτάσει στη νίκη. Από την άλλη η προβληματική άμυνα του Ολυμπιακού δεν δέχθηκε γκολ από την ΑΕΚ η οποία επίσης δείχνει να βγάζει προβλήματα κόπωσης.

ΡΑΠ Όλα τα λεφτά είναι το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός; Θα βοηθήσει τον φίλο του με κίνδυνο να χάσει ένα καλό Ευρωπαϊκό εισιτήριο ή θα κοιτάξει το συμφέρον της ομάδας του. Και με νίκη πάλι δεν είναι σίγουρος.

ΚΟΚ Αν καταφέρει με αυτή την άμυνα που έχει ο Ολυμπιακός να μην δεχθεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι γκολ, θα μιλάμε για επίτευγμα. Και φυσικά αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να γκρεμίσει σε ένα παιχνίδι ότι έχτισε σε μια ολόκληρη χρονιά είναι άξιος της μοίρας του.

ΡΑΠ Με τον Γιοβάνοβιτς και τα λάθη που κάνει στον πάγκο, τον έχω ικανό για τα πάντα. Ακόμα και να αυτοκτονήσει την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Άρη.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΠΑΟΚ 2

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ OVER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ OVER

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΠΑΟΚ OVER

Κωστής Ραπτόπουλος - Γρηγόρης Κόκκινος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.