Στήλες Της κακομοίρας Βet

Της Κακομοίρας Bet: Τελικός μόνο με σχολεία

Metrosport Team01 Απριλίου 2023

KOK Πρόβλημα ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος από την στιγμή που ο Αχιλλέας Μπέος δεν θέλει να γίνει το παιχνίδι στο Βόλο. Έχει το δίκιο του φυσικά, αφού ο κίνδυνος επεισοδίων υπάρχει πάντα και δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες αφού έρχονται και εκλογές.

ΡΑΠ Φυσικά και καλά κάνει ο Μπέος, αφού γνωρίζει καλά ότι αυτοί οι Μαο Μαο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνουν επεισόδια. Άλλο τα παιχνίδια της ομάδας του με τους μεγάλους και άλλο δυο μεγάλοι με τους στρατούς του να κάνουν το Βόλο Βιετνάμ.

ΚΟΚ Και που θα γίνει το παιχνίδι; Πάλι στην Αθήνα; Δεν είναι άδικο για τον ΠΑΟΚ; Ή πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει στο εξωτερικό όπως ήθελε και έλεγε τόσο καιρό ο πρόεδρος της ΕΠΟ; Θα πρέπει να γίνει δίκαιη επιλογή για όλους.

ΡΑΠ Το θέμα μου δεν είναι το που θα γίνει Γρηγόρη. Το θέμα μου είναι οπουδήποτε και να γίνει ο τελικός, θα υπάρξει πρόβλημα αφού θα γίνουν επεισόδια. Δεν θέλω λοιπόν να κλάψουν μανούλες γιατί δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε τελικό χωρίς προβλήματα.

ΚΟΚ Άντε και γίνεται αυτό που λες. Άντε και συμφωνούν οι ομάδες για την έδρα του τελικού. Τι θα γίνει με τους οπαδούς της κάθε ομάδας από την στιγμή που είσαι βέβαιος ότι θα γίνουν επεισόδια; Δεν θα πάνε να δούνε την ομάδα τους;

ΡΑΠ Να μην πάνε όχι. Να πάνε παιδιά από σχολεία, να δώσουν ελάχιστες προσκλήσεις στις διοικήσεις των ομάδων γιατί θα δούμε επεισόδια ακόμα και με ελάχιστους οπαδούς. Οι Μάο Μάο είτε ολόκληρος στρατός είτε ελάχιστοι Μάο Μάο είναι και θα είναι. Δεν γίνονται άνθρωποι.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΛΑΜΙΑ 2

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ OVER

ΙΩΝΙΚΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.