Στήλες Της κακομοίρας Βet

«Της Κακομοίρας bet»: Τελείωσε το όνειρο

Metrosport Team09 Απριλίου 2023

ΚΟΚ Μετά τις νίκες ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού οι διεκδικητές του τίτλου είναι τρεις και όχι τέσσερις. Ο ΠΑΟΚ στο πιο κρίσιμο σημείο έχασε δυο συνεχόμενα παιχνίδια και δεν δείχνει να μπορεί να προλάβει τίποτα, ενώ το καλύτερο ποδόσφαιρο δείχνει ότι το παίζει ο Ολυμπιακός.

ΡΑΠ Ο Ρουμάνος τεχνικός αυτοκτόνησε στο Καραϊσκάκη , αφού προηγήθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην ροή του αγώνα και κατάφερε με τις λάθος αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο να τον βάλει ο Ολυμπιακός στην εστία. Λογικό ήταν αφού και η μέχρι τώρα πορεία ήταν υπέρβαση.

ΚΟΚ Ναι αλλά τελείωσαν οι ελπίδες που είχαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση ή της πρώτης ή της δεύτερης θέσης. Από την άλλη αν καταφέρει να κατακτήσει το κύπελλο θα έχει μεγαλύτερο όφελος γιατί μπορεί να μπει στους ομίλους στην Ευρώπη.

ΡΑΠ Η καλύτερη του τίγρη ήταν η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό. Αυτοί με το πρόβλημα που έχουν στα στόπερ μπορεί να μην καταφέρουν να πάρουν το πρωτάθλημα εξαιτίας αυτού. Άσε που πλέον ο ΠΑΟΚ θα παίζει για την ξαδερφούλα για να πάρει αυτή το πρωτάθλημα.

ΚΟΚ Νομίζω ότι είσαι το λιγότερο υπερβολικός. Το ότι μένει εκτός στόχων δεκτό. Αλλά να μου λες ότι θα κοιτάξει να βοηθήσει την ΑΕΚ μου ακούγεται το λιγότερο υπερβολικό για να μην πω τίποτα χειρότερο.

ΡΑΠ Θα λυσσάξει ο ΠΑΟΚ για να το πάρει η ΑΕΚ. Αφού δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για την εύνοια που είχε η ομάδα του τίγρη τότε τι άλλο να πιστέψω; Άσε που η γυάλα μου λέει ΠΑΟΚ Βόλος διπλό.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ.

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ 2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G

                                  ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.