Στήλες Της κακομοίρας Βet

Της Κακομοίρας bet: Περιμένουν στην γωνία τον Ιωνικό;

Metrosport Team13 Μαΐου 2023

Γράφουν ο Κωστής Ραπτόπουλος και ο Γρηγόρης Κόκκινος

ΚΟΚ Το πρωτάθλημα ολοκληρώνετε και γνωρίζουμε από την περασμένη εβδομάδα ότι η μια ομάδα που υποβιβάστηκε είναι ο Λεβαδειακός. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιος θα τον ακολουθήσει, ο Ιωνικός που παίζει στην έδρα του μόνο για τη νίκη ή η Λαμία που παίζει για δυο αποτελέσματα;

ΡΑΠ Για τον Λεβαδειακό τα είχα πει ότι δεν αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία και έπεσε δίκαια. Στο άλλο ζευγάρι που παίζει την παραμονή του, το δίκαιο είναι να σωθεί ο Ιωνικός αφού η Λαμία σε όλη την διάρκεια της σαιζόν ήταν τραγική.

ΚΟΚ Τραγική μπορεί να ήταν όπως λες, αλλά σε αυτή την διαδικασία των αγώνων δείχνει ότι και το πιστεύει αλλά και το παλεύει . Είχες πει ότι την θέλουν την Λαμία να παραμείνει στην κατηγορία και αυτό δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΡΑΠ Αυτό είναι που φοβάμαι και με ενοχλεί. Όπως είχα πει ότι θα είναι ποδοσφαιρική αδικία να μην πάρει η ΑΕΚ το φετινό πρωτάθλημα , το ίδιο λέω και για τον Ιωνικό ότι θα είναι άδικο να πέσει κατηγορία. Δεν είναι θέμα συμπάθειας.

ΚΟΚ Άρα φοβάσαι μήπως το κοράκι παίξει ρόλο στην αναμέτρηση. Από την άλλη μην ξεχνάς ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στην έδρα του, ο Ιωνικός αυτοκτόνησε αφού ήταν καλύτερος αλλά γνώρισε την ήττα που τον έμπλεξε για τα καλά.

ΡΑΠ Είναι καλή ομάδα , καλύτερος από την Λαμία και αυτό έδειξε με την συνολική παρουσία του σε όλο το πρωτάθλημα. Αν δεν υπάρχει περίεργος διαιτητής πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και η Λαμία θα πέσει κατηγορία.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ OVER

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΦΗ 1

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΦΗ OVER

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ OVER


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.