Στήλες Της κακομοίρας Βet

«Της Κακομοίρας bet»: Ούτε με διαιτησία…

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2023

ΚΟΚ Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι μετά το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας και το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι που στην παρούσα φάση μοιάζουν ως το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με νίκη κάνουν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα.

ΡΑΠ Σημαντικό θα χαρακτήριζα το παιχνίδι αν ο Άρης πίστευα ότι μπορούσε να κόψει βαθμό ή βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να νίκησε την περασμένη αγωνιστική στο Βόλο αλλά η ομάδα του Μπέου είναι μακράν η χειρότερη του πρωταθλήματος και πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Για αυτό και δεν είναι ντέρμπι το παιχνίδι.

ΚΟΚ Περίμενε ρε Κώστα. Εσύ λες ότι η ΑΕΚ ελέγχει την ΕΠΟ πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει διαιτητής στο παιχνίδι που να δώσει τα ψίχουλα στον Άρη όχι για να βοηθήσει τον ίδιο αλλά για να πλησιάσει η ΑΕΚ την κορυφή. Ούτε αυτό παίζει;

ΡΑΠ Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι και τη φωτογραφία στην Λεωφόρο δεν την έβγαλα τυχαία. Έχει μεγαλώσει το ρόστερ του και οι υπόλοιποι διεκδικητές με πρώτη και καλύτερη την ΑΕΚ δεν είναι τόσο καλά όσο την περασμένη χρονιά.

ΚΟΚ Είσαι άδικος με την ομάδα του Άρη και υπερβολικά σίγουρος ότι δεν θα τα καταφέρει την Κυριακή. Φυσικά και είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός αλλά μπάλα είναι ποτέ δεν ξέρεις.

ΡΑΠ Τον Άρη τον γνωρίζω καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα. Όπως περίμενα να χάσει από τον Ατρόμητο και το είχα πει ότι τρεις νίκες στην σειρά δεν γίνεται να κάνει έτσι και τώρα λέω ότι δεν κερδίζει ούτε με διαιτησία.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ 2 & UNDER

ΑΡΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2 & UNDER

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2

ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.