Στήλες Της κακομοίρας Βet

«Της Κακομοίρας bet»: Όταν διαλέγεις στρατόπεδο πληρώνεις και το τίμημα

Metrosport Team06 Μαΐου 2023

KOK Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος τόσο περιπλέκονται τα πράγματα στην ουρά της βαθμολογίας και τις ομάδες που παλεύουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή. Ιωνικός και Λεβαδειακός όπως είχες πει την περασμένη εβδομάδα είναι με την πλάτη στο τοίχο και δείχνουν ότι δύσκολα θα γλυτώσουν.

ΡΑΠ Δε στα είπα ότι θα κάνουν ότι μπορούν να σώσουν την Λαμία; Δεν είδες ότι ο Σιδηρόπουλος έκανε την Λιβαδειά άνω κάτω στο παιχνίδι στο Αγρίνιο και ισοφάρισε ο Παναιτωλικός στο 13 λεπτό των καθυστερήσεων με εκτέλεση πέναλτι ;

ΚΟΚ Τα είπες δεν αντιλέγω, αλλά ο Ιωνικός έχασε στην έδρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-1, αποτέλεσμα που μοιάζει με αυτοκτονία. Δεν είναι δηλαδή τι μπορεί να κάνουν για να σώσουν μια ομάδα , αλλά το τι κάνει και η ίδια για να εξασφαλίσει την παραμονή.

ΡΑΠ Θα δεις τι θα γίνει στην Λαμία το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Δεν περνάει από εκεί ο Κομπώτης σε καμία περίπτωση. Πάνε αυτά που ήξερες στο παρελθόν έχουν αλλάξει τα πράγματα και τα κουμάντα τόσο στις ψηλές θέσεις όσο και στην ουρά.

ΚΟΚ Και ο Ιωνικός παίζει στον αδιάφορο ΟΦΗ , γιατί να μην πάρει αποτέλεσμα από την στιγμή που ο ΟΦΗ σώθηκε και μαθηματικά; Είναι αρκετές οι ομάδες που δεν έχουν εξασφαλιστεί μαθηματικά οπότε πολλά μπορούν να γίνουν.

ΡΑΠ Ο Κομπώτης είναι σύμμαχος με το λάθος άνθρωπο που δεν μπορεί να του προσφέρει καμία βοήθεια. Ο δε Ιωνικός από την στιγμή που αλλαξοπίστησε ,έχει μπει στο μάτι του μεγάλου και θέλει να τον ρίξει κατηγορία.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΦΗ – ΙΩΝΙΚΟΣ 2

ΛΑΜΙΑ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1 ΓΚΟΛ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ OVER

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ

ΟΦΗ – ΙΩΝΙΚΟΣ Χ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ

ΓΡΑΦΟΥΝ: ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.