Στήλες Της κακομοίρας Βet

«Της Κακομοίρας bet»: Μπορεί ο ΠΑΟΚ στην Φιλαδέλφεια;

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2023

KOK Την περασμένη αγωνιστική είχαμε την άδοξη διακοπή στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, που το αποτέλεσμα της θα κριθεί στα δικαστήρια. Αυτή την αγωνιστική το μεγάλο ντέρμπι είναι την Δευτέρα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Βλέπεις κάτι σημαντικό.

ΡΑΠ Άμα πήγαινε ο γιατρός να καταθέσει θα έχανε το δικαστήριο πανηγυρικά ο Παναθηναϊκός. Από την στιγμή που δεν τον ζήτησαν συγνώμη ο δημοσιογράφος και ο Αλαφούζος τους περιμένει στην γωνία να τους κατατροπώσει. Αλλά την ΕΠΟ δεν την ελέγχει ο Ολυμπιακός.

ΚΟΚ Ρε απίθανε άνθρωπε θα δούμε τι θα γίνει και ποια απόφαση θα πάρουν για τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη. Προχωράμε παρακάτω και έχουμε αγωνιστική δράση και αυτή θέλω να σχολιάσουμε. Βλέπεις κάποια έκπληξη και τι περιμένεις στο ντέρμπι της Δευτέρας.

ΡΑΠ Τον τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί τον χοντρό. Έπαιρνε τηλέφωνο τον Αλαφούζο και αυτός το είχε κλειστό. Βέβαια με τον Βαρδινογιάννη και τον Μελλισανίδη μίλησε αλλά στον άλλο τίποτα. Μιλάμε για μεγάλο παρασκήνιο και πολύ γέλιο με τα όσα συνέβησαν.

ΚΟΚ Δεν αμφιβάλω για τα όσα μιλάς και για το ρεπορτάζ που έκανες. Όπως δεν αμφιβάλω ότι θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι τον ανόητο που πέταξε την κροτίδα. Άλλωστε και στο παρελθόν το έχει κάνει και ο Ολυμπιακός για να κερδίσει αγώνες.

ΡΑΠ Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που δεν πήρε θέση για τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη. Και θέλεις να πιστεύω ότι με αυτή του την στάση μπορεί να πάρει κάτι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ; Να μην στεναχωρήσει τα φιλαράκια του ένα πράγμα , αυτό καταλαβαίνω.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

AEK - ΠΑΟΚ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ OVER

AEK – ΠΑΟΚ G/G

ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.