Στήλες Της κακομοίρας Βet

Της Κακομοίρας bet: Μπερδεύτηκε το πράγμα

Metrosport Team05 Απριλίου 2023

KOK Τα αποτελέσματα της Κυριακής είχαν σαν κερδισμένη την ΑΕΚ που νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και χαμένους τον Ολυμπιακό , τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που έμειναν πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Και άντε ο ΠΑΟΚ έχασε από ανταγωνίστρια ομάδα , οι άλλοι δυο έκαναν γκέλες θεωρητικά απαγορεύεται να κάνουν.

ΡΑΠ Όπως στρώνεις κοιμάσαι. Αν δεν μπορείς να νικήσεις τον Άρη ενώ βρίσκεσαι μπροστά στο σκορ με 2-0 τότε εγώ τι να σχολιάσω; Όταν ο Γιοβάνοβιτς κάνει λάθος αλλαγές απέναντι στον Βόλο και αφήνει να εκτελέσει το πέναλτι ο Σπόραρ, τότε μιλάμε για αυτοκτονία.

ΚΟΚ Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται, αφού από τον πάγκο του Ολυμπιακού ΚΟΚ τελείωσε και ο Μίτσελ. Θεωρητικά οι τρεις βαθμοί μπορούν να καλυφτούν στα επόμενα παιχνίδια απέναντι στους ανταγωνιστές του. Για τον ΠΑΟΚ είναι πλέον πιο δύσκολο το έργο αφού μιλάμε για έξι βαθμούς.

ΡΑΠ Ο Ολυμπιακός έχει τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα. Με τον παλαίμαχο Παπασταθόπουλο ότι και να κάνει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δέχεται γκολ σε όλα τα παιχνίδια. Αν επιθετικά σκοράρει πάνω από δυο γκολ στα παιχνίδια και δεν έχει την αφέλεια που είχε κόντρα στον Άρη τότε μπορεί.

ΚΟΚ Με απλά λόγια με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα ποιος είναι για εσένα το φαβορί σήμερα που μιλάμε; Υπάρχει φαβορί ή περιμένεις να δούμε και άλλα αναπάντεχα αποτελέσματα;

ΡΑΠ Με την εικόνα που έχουν οι ομάδες το πράγμα μπερδεύτηκε αρκετά. Αν συνεχίσουν έτσι τότε η ΑΕΚ δείχνει ότι έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκτός αν δούμε και άλλα αναπάντεχα αποτελέσματα.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 2 & ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Χ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Χ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 2 & OVER

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ OVER

Γράφουν ο Κωστής Ραπτόπουλος με τον Γρηγόρη Κόκκινο

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.