Στήλες Της κακομοίρας Βet

«Της Κακομοίρας bet»: Μέχρι πότε θα είναι τυχερός;

Metrosport Team03 Μαΐου 2023

KOK Τρεις στροφές πριν από το τέλος και ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί. Βέβαια ο Παναθηναϊκός κρατάει την τύχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος στα χέρια του αφού αν κάνει το τρία στα τρία θα το πάρει. Μετά το 0-0 με την ΑΕΚ έχει πλέον και την ισοβαθμία.

ΡΑΠ Αυτό το άστρο που έχει ο Παναθηναϊκός ξεπερνάει κάθε λογική. Όπως λες και εσύ κάποια στιγμή ότι σου δίνει η τύχη απλόχερα, κάποια στιγμή θα στο πάρει. Η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, το έδειξε και στο ντέρμπι και εκτιμώ ότι στο τέλος θα δικαιωθεί.

ΚΟΚ Ήταν σίγουρα πάρα πολύ τυχερός και είναι στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος. Το ότι κρατάει όμως το μηδέν στην άμυνα δεν μπορεί να είναι μόνο τύχη, αλλά και ικανότητα.

Αν δεν έχει απώλεια βαθμών κόντρα στον ΠΑΟΚ, τότε είναι μια ανάσα από τον τίτλο.

ΡΑΠ Ο ΠΑΟΚ θα πάει για να του κάνει ζημιά αυτό να το θεωρείς δεδομένο. Όσο φρόνιμος ήταν κόντρα στην ΑΕΚ τόσο άτακτος θα είναι στην λεωφόρο. Μην ξεχνάς ότι στην κανονική διάρκεια του έκανε ζημιά και μάλιστα πολύ εύκολα. Το θέμα είναι αν μπορεί.

ΚΟΚ Άλλο τότε και άλλο τώρα. Εκείνη την περίοδο ο ΠΑΟΚ έβγαλε την καλύτερη του εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα και φυσικά τον κέρδισε δύο φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο . Τώρα έχει τα δικά του προβλήματα και ειδικά στην άμυνα αν δεν παίξει ο Ίγκανσον έχει θέματα.

ΡΑΠ Θα πάει να του κάνει ζημιά , τι δεν καταλαβαίνεις ; Καμία ομάδα στον κόσμο δεν είχε τέτοια τύχη σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα την βρει την άκρη ο Ρουμάνος τεχνικός;

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΡΗΣ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ OVER

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1 & UNDER

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER

ΑΡΗΣ – ΒΟΛΟΣ OVER 10,5 ΚΟΡΝΕΡ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

Γράφουν ο Κώστης Ραπτόπουλος και ο Γρηγόρης Κόκκινος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.